Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 26. dubna 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



Holostřevská cyklovyjížďka 2016


Zatím největší počet účastníků zaznamenal již ...

7. ročník Holostřevské cyklovyjížďky, která se konala v sobotu 16. července 2016 a to 66 zaregistrovaných, což je o třetinu více než při loňských rekordních 50 účastnících. Nemladší účastnice narozená 2015 se sice vezla, ale nestarší účastník s ročníkem narození 1940 ujel trasu 30 km!  Nejvzdálenější účastník byl z Ratíškovic z okresu Hodonín. Přímo ze Stříbra bylo 27 cyklistů, tedy o jednoho méně než na „První šlapce“ v Boru.

Cyklisté si mohli vybrat ze 4 tras (13, 22, 30 a 50 km), přičemž na všech bylo občerstvení v Brodu u Stříbra a na nejdelší i ve Starém Sedle, ale celá řada cyklistů jedoucích 30 km trasu se stejně zajela do Starého Sedla občerstvit. Trasy vedly nádhernou krajinou nejen po vedlejších silnicích, ale i po lesních a polních cestách, na kterých byly po předchozích vydatných deštích četné kaluže. Díky dešťům byla i vyšší hloubka hladiny vody v brodu přes Výrovský potok u Havlova mlýna, takže celá řada cyklistů zvolila raději betonovou lávku přes potok.

Počasí cyklovyjížďce přálo. I když po ránu bylo poněkud chladněji (14°C), tak na sluníčku bylo příjemně. To zašlo až při startu 10:00 a zase vyšlo po 14:00, kdy už cyklisté dojížděli zpět do Holostřev, takže na sluníčku (přes 28°C) bylo opět příjemné posezení při občerstvení a závěrečné tombole, ve které vyhráli všichni účastníci. Pořadatelé děkují Městu Bor za finanční příspěvek.

Pozvánka na akci.

Příští akce: Tůr de Lužná 2016.

Foto Vít Bušek a pořadatelé:





Dne 19.07.2016:Ing. Josef Hrábek #ZŠ#





Pro reakci na článek musíte být přihlášen

Publikování nebo šíření článků a fotografií ze stribro.cz je bez souhlasu autora zakázáno.
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro