Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 26. dubna 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



Ples města Stříbra se vydařil


Základní myšlenka plesu byla splněna, návštěvníci odcházeli spokojeni…

Po několika letech proběhl ve stříbrském Kulturním domě opět ples, který pro své občany uspořádalo město Stříbro, jím zřízená Komise pro kulturu a sport a Městské kulturní středisko.

Návštěvníci plesu mohli na jednom místě vidět prezentace většiny stříbrských škol, městských firem, organizací, sdružení, spolků a zájmových uskupení. Mohli si tak udělat přehledný obrázek o tom, co se ve Stříbře děje. Aktivně se k účasti na plese připojili stříbrští Ostrostřelci, kteří se starali o poklidný průběh večera. Jejich zahajovací salva nebyla k přeslechnutí a parádní uniformy k přehlédnutí.

Kromě zmíněné prezentace nechyběla ani kulturní a společenská část večera. O slavnostní předtančení se postarali studenti septimy stříbrského gymnázia pod vedením třídní učitelky paní Strankmüllerové. K tanci a poslechu hrál Amati Band, doplněný hodinovým vystoupením Milana Fialy alias Karla Gotta, který přítomné rozžhavil a roztančil největšími hity božského Mistra. Se svým mystickým tancem s nádechem orientu vystoupily sestry Kateřina Mattuschová a Barbora Hošťálková. Půlnoční překvapení bylo v režii stříbrského divadelního spolku Divoch.

Ti, kteří z různých důvodů netančili, mohli vyzkoušet přízeň štěstěny a zahrát si, naučit se nebo případně vyzkoušet ruletu, poker či blackjack v zábavném casinu, kde nechyběla ani barmanská show. Strach z případné prohry však hráči mít nemuseli, šlo pouze o zábavu za fiktivní peníze.

Z pohledu jednoho z organizátorů plesu a z reakcí návštěvníků hodnotím ples jako úspěšný. Chtěl bych také poděkovat všem, kteří se aktivně zapojili do příprav a pomohli tak ke zdárnému průběhu plesu.

Na závěr jen informace pro ty, kteří se plesu nezúčastnili a měli by zájem vidět zmíněné prezentace. Většina prezentací se přesunula do přízemí radnice, kde budou po nějaký čas k vidění.      





Dne 26.01.2012:Bc. Karel Lukeš


28.01.2012 - 07:21:05
fobus - Děkuji.Opravdu je dobře,že se to dá konkrétní osobě,která je občanem Stříbra.
26.01.2012 - 21:10:42
tubarao - Účast byla kolem 200 návštěvníků. Částka v řádech tisíců bude použita jako příspěvek na novou baterii do invalidního elektrického vozíku našeho občana. Jméno bylo prezentováno na plese. K. Lukeš
26.01.2012 - 18:11:56
Mathias - A co ta fotka s tím pivem na stole? Tentokrát to nevadí, protože to sem nedala Sihelská. Jo, mám rád pokrytce. :)
26.01.2012 - 16:36:05
fobus - Pokud se mohu zeptat-na co a jaká částka byla použita na zmíněnou dobrou věc a kolik se na plese sešlo celkem lidí?Děkuji.
26.01.2012 - 12:51:37
alois - Musím říci, že jsem se báječně bavil. Překvapilo mě příjemně i to, že část peněz z výtěžku  plesu bude použito na dobrou věc. Tak by se město mělo chovat i jinde.



Pro reakci na článek musíte být přihlášen

Publikování nebo šíření článků a fotografií ze stribro.cz je bez souhlasu autora zakázáno.
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro