Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 20. dubna 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



Slavnosti obrazem...


Začaly už v pátek s Amátovkou u Kalicha a karnevalem v Rock Staru

Slavnosti zahájila recesní upoutávka na Rockový karneval, která se začala v 17 hodin na náměstí. Poté následoval průvod do Rock Staru, kde kapely hrály do pozdních hodin. (Divoký kníry, Ragulin, Coward, Y? )

Na nádvoří Zlatého Kalicha hrála svým příznivcům Amátovka. I ta sklidila úspěch...

 Sobotní ráno bylo protkané slunečním zlatem. Na náměstí se sjížděli stánkaři a také minipivovary. Zahrála Zlatíčka ze Stříbra a po slavnostní fanfáře starosta Bohuslav Červený všechny přivítal. Následovala muzika různého žánru. Dopoledne na radnici dostal čestné občanství Pavel Novák.

Tyto slavnosti by se nemohly konat bez výborné týmové spolupráce. Proto bychom chtěli poděkovat všem, kteří se na přípravě podíleli:

Skvělou práci odvedl zejména tým SDH Stříbro,

divadelní spolek Divoch Stříbro, kynologové Petra Kasala, pracovníci Správy majetku Stříbro, majitelé stříbrských objektů a restaurací, zvláště pak hotelu Alexandr a jídelny Zlatý Kalich, tým zvukařů pana Nimče, EKODEPON  Černošín. Děkujeme také za účast všem pivovarům, provozovatelům kolotočů a stánkařům.

Zvláštní dík za spolupráci zaslouží  Městská policie. 

Za jedinečné závěrečné bubnování děkujeme Pavlu Rybeckému ze skupiny Coward.

Poslední poděkování patří všem účinkujícím, kteří na slavnostech vystoupili (a byli opravdu skvělí!!!) a zástupcům města Stříbra za podporu.






Dne 12.06.2011:Martina Sihelská


12.06.2011 - 15:16:52
rokr - Děkuji všem, kteří se postarali o hladký průběh programu. Děkuji Nejvyššímu, že se na nás jen trochu mračil a neplakal nad námi. Tak zase za rok, i když znám spoustu lidí, kteří si slavnosti udělají, kdy si vzpomenou.



Pro reakci na článek musíte být přihlášen

Publikování nebo šíření článků a fotografií ze stribro.cz je bez souhlasu autora zakázáno.
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro