Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 25. dubna 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



Stříbrští vítali Štybyho!


Náměstí se zaplnilo fanouška Zdeňka Štybara

Zdeněk Štybar své příznivce nezklamal a rozdával úsměvy a podpisy do všech stran. Podpisové razítko by se mu prý nelíbilo, podpis je prostě podpis. Ruku si od něj nechal podepsat i devítiletý Martin Pešek. "Brácha si vzal fotku, já mám podpis na ruce. Nebudu si ji teď mýt, jak jen to dlouho rodiče dovolí," usmíval se Martin. 

 Mistr světa Zdeněk Štybar si ve čtvrtek 24. března zahraje na stříbrském pódiu roli pocestného. Jak k tomu došlo, nám vysvětlil herec divadelního souboru Laco Kajaba. "Napadlo mě to někdy na podzim, jelikož jsem členem fan klubu Zdeňka Štybara. Když jsem viděl Zdeňka na setkání klubu, a jaký je správný šoumen, tak mi přišlo logické nabídnout mu roli a slovo dalo slovo. Mistr světa ještě prý nikdy divadlo nehrál, a tak si to rád s námi zkusí. Věřím, že pro něj i pro nás herce to bude jedinečný zážitek," řekl Kajaba. Štybar se objeví ve scéně zpěvohry Pepy Strnada Tajuplná noc na Karlštejně, aneb Jak Eliška tajně na hrad přišla 24. března od 19 hodin ve stříbrském kině Slávia. "Těšíme se na velkou návštěvnost, vstupné je dobrovolné," dodal závěrem herec souboru Divoch. 





Dne 22.03.2011:Martina Sihelská


23.03.2011 - 11:33:10
Pepa - Chcete-li jít ve čtvrtek na Zdeňkovo vystoupení v tričku nebo čepici „Fanoušek Zdeňka Štybara“ a nekoupili jste si je na náměstí, FAN KLUB je trvale prodává i ve Stříbře. Podrobnosti zde: http://fanstyby.stribro.cz/index.php?p=e-shop .



Pro reakci na článek musíte být přihlášen

Publikování nebo šíření článků a fotografií ze stribro.cz je bez souhlasu autora zakázáno.
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro