Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 18. dubna 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



Oslovte nové zákazníky nejen v regionu!


Prodej reklamních ploch na Český pohár v cyklokrosu pokračuje. ...

Jak už jsem informoval, ve Stříbře se pojede 26. září 2009 Český pohár v cyklokrosu, který bude vysílat Česká televize. Představí se nejen celá česká cyklokrosová špička v čele se stříbrským rodákem Zdeňkem Štybarem, ale přijedou i přední zahraniční závodníci. Celkem se pojede v průběhu celého dne 7 závodů v různých kategoriích v prostoru za stadionem Baníku se startem a cílem na Palackého ulici. Pořadatelé připravují i doprovodný kulturní program, takže se rozhodně nikdo nudit nebude. Vstup na závod bude zdarma, takže se předpokládá velká návštěvnost.

Prodej reklamních ploch za stupni vítězů, v prostoru startu a cíle a na trati stále probíhá. Máte-li zájem, neváhejte a co nejdříve se ozvěte. Čím dříve se ozvete, tím spíše si budete moci vybrat to nejlepší místo, kde vaše reklama bude. A samozřejmě ti, kteří si zaplatí reklamu letos, dostanou přednostně nabídku opětovného umístění reklamy i v dalších letech a až potom budou osloveni ostatní.

Máte-li zájem, ozvěte se na e-mail FanStyby@stribro.cz a obratem obdržíte grafické podklady pro umístění reklamy a ceník inzerce. Zájemci o inzerci budou vyřizováni v pořadí, v jakém se ozvali. Proto raději pošlete e-mail, který vás k ničemu nezavazuje, ještě dnes.

Nemáte-li zájem o reklamu, ale chcete sponzorsky přispět a figurovat mezi sponzory, ozvěte se taktéž na e-mail FanStyby@stribro.cz.

Český cyklokrosový pohár ve Stříbře.





Dne 13.09.2009:Ing. Josef Hrábek #ZŠ#





Pro reakci na článek musíte být přihlášen

Publikování nebo šíření článků a fotografií ze stribro.cz je bez souhlasu autora zakázáno.
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro