Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 25. dubna 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



Chystá se uzavírka jižní části náměstí a části ulic Husova, Žižkova


Již od pondělí 16.1.2012 bude část náměstí uzavřena…

Z důvodu pokračujících prací na revitalizaci Masarykova náměstí bude již od pondělí 16. ledna uzavřena jižní část náměstí a části ulic Husova a Žižkova. Proběhne zde pokládka kanalizace. Uzavírka by měla trvat cca 14 dní. Objízdné trasy budou vyznačeny. Zhotovitel díla se zavázal, že zásyp bude udržovat v pojízdném stavu do doby, než proběhne pokládka finálních povrchů.

Protože se jedná o jednu z nejfrekventovanějších komunikací, žádáme tímto dotčené vlastníky nemovitostí o pochopení za případné komplikace po dobu uzavírky, včetně zhoršené dopravní obslužnosti.  Dále prosíme řidiče o respektování uzavírky a maximální pozornost při průjezdu přes náměstí i objízdné trasy. Totéž platí samozřejmě i pro chodce, kteří se budou po náměstí pohybovat.

Děkujeme za pochopení.

Aktuální informace MěÚ Stříbro o uzavírkách komunikací:
Městský úřad Stříbro, odbor výstavby a územního plánování, oddělení Silniční správní úřad povolil úplné uzavírky místní komunikace 19b v ulici Žižkova, 2a v ulici Husova a část Masarykova náměstí ve Stříbře, v úseku od křižovatky s ulicí Žižkova a Husova, po křižovatku s ulicí Stará Plzeňská (u čp. 56), za účelem položení kanalizačního řadu, v rámci stavební akce „Revitalizace Masarykova náměstí v městské památkové zóně Stříbro". Zákres uzavírek najdete níže. Více na stránkách MěÚ.
Doba uzavírky : 16.1.2012 do 22.2.2012.

Poznámka: Projekt je spolufinancován z ROP NUTS II Jihozápad.

Předchozí článek k revitalizaci náměstí.





Dne 12.01.2012:Bc. Karel Lukeš


20.01.2012 - 09:39:00
Janina - Tak ten kdo zase vymýšlel umístění značky zákazu vjezdu, tak ten asi zase nepřemýšlel!!! Až budu potřebovat k lékaři třeba s někým nemocným, třeba se zlomenou nohou, tak ho ponesu na zádech!!! Když nesmím ani k poliklinice!!!!



Pro reakci na článek musíte být přihlšen


Publikování nebo šíření článku a fotografií ze stribro.cz je bez souhlasu autora zakázáno.
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro