Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 20. dubna 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



Neplatíte za zpracování účetnictví moc?


Nechte si zdarma udělat cenovou kalkulaci zpracování ...

daňové evidence (dříve jednoduché účetnictví) nebo (podvojného) účetnictví, mezd a daňových přiznání.

Zákazníkům, kterým zpracováváme účetnictví, navrhujeme, jakým způsobem mohou sami přispět ke zlevnění svého zpracování, ať už se jedná o vytváření sběrných dokladů či zápis vydaných/došlých faktur a pokladny do počítače a přenos pořízených dokladů do naší firmy k dalšímu navazujícímu zpracování. Přesný způsob zpracování a kdo za co zodpovídá, je pak přesně vymezeno ve smlouvě na zpracování.

Našim zákazníkům nabízíme předběžné zpracování daňové evidence nebo účetnictví ke konci kalendářního roku tak, aby mohli ještě včas snížit výši daní a v případě OSVČ i odvodů na sociální a zdravotní pojištění.

Poskytujeme služby daňového poradenství. Využitím služeb našeho daňového poradce můžete využít odklad podání daňového přiznání a tím i zaplacení daní až do 30.června namísto 31.března.

U komerční pojišťovny máme pojištěno jednak vlastní zpracování a jednak doklady, které u nás necháváte. Dosud jsme ale pojistku nepotřebovali.

Pravidelně máme cestu do Tachova, takže běžně vyřizujeme vše i na FÚ, OSSZ a Všeobecné zdravotní pojišťovně v Tachově. Finanční úřad ve Stříbře je samozřejmost.

Obráceně od zákazníků z Tachova, Boru, Plané, Dobřan a z obcí po cestě (i vedlejší silnice) do Stříbra průběžně vybíráme doklady pro zpracování a to i v pozdějších hodinách, takže k nám tito zákazníci nemusí jezdit. Problémem tedy nejsou ani Kladruby, Svojšín, atd.

Další informace a případně formulář pro zadání podkladů pro kalkulaci zpracování najdete po kliknutí - ZDE - . V případě dotazů zašlete e-mail na info@softag.cz.

Ing. Josef Hrábek
SoftAg STŘÍBRO s.r.o.
nám. Svobody 219, Stříbro
Telefon: 374 623 540
Mobil: 739 058 269
E-mail: info@softag.cz

Poznámka redakce: Tento článek je placená inzerce.



Dne 16.02.2010:Ing. Josef Hrábek





Pro reakci na článek musíte být přihlášen
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro