Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 18. dubna 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



Jak je to s finančákem ve Stříbře?


Na webu Finanční správy najdete ...

uvedeno: "Finanční správa ... převede do optimalizovaného režimu 33 územních pracovišť. Jedná se o vnitřní organizační změnu, která nebude mít vliv na rozsah a dosah služeb, které občanům územní pracoviště doposud poskytují. Žádné územní pracoviště nebude optimalizací zrušeno ani přemístěno do jiného města, současná dostupnost poskytovaných služeb tak bude zachována a občané nebudou odkázáni na služby jiného územního pracoviště." O skutečnosti jste se mohli přesvědčit sami od ledna letošního roku, kdy na územním pracovišti ve Stříbře zůstala otevřená v podstatě jen podatelna.

Vláda dne 15.3.2020 ukládá orgánům veřejné moci a správním orgánům (dále jen „orgán“), aby v rámci všech svých pracovišť zahájily omezený provoz vyplývající z nouzového stavu, spočívající v:

3. omezení rozsahu úředních hodin orgánů na pondělí a středu v maximálním rozsahu tří hodin v daném dni; o změně úředních hodin orgány vhodným způsobem informují a zveřejní je na svých úředních deskách,

4. zajišťování chodu jednotlivých útvarů orgánu vždy nejnižším možným počtem zaměstnanců přítomných na pracovišti, který je nutno zachovat pro činnost správního orgánu.

Finanční správa omezila podatelny na pondělí a ve středu od 8:00 do 11:00 a doporučila vzdálený přístup.

No a jak to dopadlo ve Stříbře si můžete rozkliknout níže:





Dne 01.04.2020:Ing. Josef Hrábek


02.04.2020 - 10:35:21
Pepa - Zdravím, ale o uzavření nerozhodla vláda, jak je uvedeno na informaci a dokonce si myslím, že je to v rozporu s bodem 4. Hrábek
02.04.2020 - 09:03:45
Marek_Matúš - Tak na 2 prokliky zde máte důvod: https://www.financnisprava.cz/cs/financni-sprava/media-a-verejnost/nouzovy-stav/Mimoradny_provoz Úřední hodiny podatelen z rozhodnutí vlády: Po, St: 8–11 hod. Pracoviště v režimu 2+2 dočasně uzavřena.



Pro reakci na článek musíte být přihlášen
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro