Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 20. dubna 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



Windows XP či Windows Vista nepodporují EET


a ani celá řada dalších stávajících zařízení. ...

Systém Elektronické evidence tržeb vyžaduje pro komunikaci kryptografický protokol TLS 1.1 (Transport Layer Security), který je dnes již nepostradatelnou součástí zabezpečení internetové komunikace, protože poskytuje bezpečnou komunikaci pomocí šifrování a autentizace. Požadovaná verze TLS 1.1 již není v operačních systémech Windows XP a ani Windows Vista přímo podporována.

EET požadovaný kryptografický protokol TLS 1.1 je přímo výrobcem podporován až na počítačích minimálně s Windows 7. Naši technici zkontrolují váš počítač, zda zvládne Windows 7 nebo navrhnou jeho vylepšení tak, aby Windows 7 zvládl anebo vám nabídnou rovnou repasovaný počítač s Windows 7, který se včetně DPH  nechá pořídit již od 3.000 Kč (bedna) nebo repasovaný notebook s Windows 7, který se nechá pořídit od 6.000 Kč včetně DPH.

Máte-li zájem o pomoc s technickým řešením EET, napište na servis@softag.cz a náš technik pro Stříbrsko, Borsko, Tachovsko či ostatní lokality vás bude kontaktovat. Můžete i zatelefonovat na mobil 604 951 057 nebo pevnou linku 374 623 540.

EET nebude fungovat ani na celé řadě dalších stávajících zařízení. Co dělat, co je pro vás (do budoucna) dostačující a co ne, případně návrhy na možná řešení, to vše se dozvíte na našem semináři - více po kliknutí ZDE.

Ing. Josef Hrábek
SoftAg STŘÍBRO s.r.o. 
nám. Svobody 219, Stříbro
Telefon: 374 623 540
Mobil: 739 058 269
E-mail: servis@softag.cz

Poznámka redakce: Tento článek je placená inzerce.



Dne 29.09.2016:Ing. Josef Hrábek





Pro reakci na článek musíte být přihlášen
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro