Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 19. dubna 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



Cyklo výjezd pro všechny
Dne 16.07.2011 v 10:00


v sobotu 16. 7. 2011 v 10:00. Příznivá předpověď počasí! ...

se uskuteční v nádherné přírodě po okolí Holostřev. Sraz je v Holostřevech na návsi u bývalé "hasičárny". Občerstvení před startem, na trati i v cíli zajištěno. Každý jede na vlastní nebezpečí, pořadatelé doporučují přilbu. Děti pouze v doprovodu rodičů nebo s písemným souhlasem zákonného zástupce.

Celá akce je pojata jako cyklovyjížďka, nezávodí se. Jede se pro pobavení a trochu toho pohybu. Jsou připraveny 3 trasy, ty kratší stejné jako vloni, ta nejdelší se po loňských připomínkách protáhla o 6 km. Všechny trasy vedou přes Brod u Stříbra, kde mají organizátoři domluvené občerstvení s možností venkovního posezení.

Nejdelší trasa cca 42 km (50% lesní a polní cesty): Holostřevy, Havlův mlýn, Kosov, Borovany, Fučka (Borovanský rybník), Staré Sedlo, Darmyšl, Prostiboř, Kopec u Prostiboře, Telice, Tuněchodský Mlýn, Tuněchody, Brod u Stříbra, Výrov, Holostřevy.

Kratší trasa cca 22 km (75% lesní a polní cesty): Holostřevy, Havlův mlýn, Kosov, Borovany, Fučka (Borovanský rybník), Brod u Stříbra, Výrov, Benešovice, Holostřevy.

Nejkratší trasa cca 12 km (99% lesní a polní cesty): Holostřevy, Výrov, Brod u Stříbra a zpět. 

Předpověď počasí na sobotu vyjížďce přeje.

Odkaz na mapu.





Autor: Ing. Josef Hrábek

Na tuto akci není prozatím přihlášen žádný z našich redaktorů.





Pro reakci na článek musíte být přihlášen
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro