Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 28. března 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



Podnikatelé, dejte o sobě ZDARMA vědět
Dne 10.04.2020 v 23:59


Nabídka pro podnikatele ve Stříbře a okolí.

Provozovatel webu stribro.cz, firma SoftAg STŘÍBRO s.r.o., nabízí všem podnikatelům ve Stříbře a okolí (východní část okresu Tachov), aby o sobě dali vědět, že fungují či nefungují a případně jak a to zdarma po dobu zákazů a ještě měsíc po jejich ukončení za předpokladu, že dodržíte podmínky uvedené v platném ceníku, oproti kterému se omezíte pouze na provozní informace, adresu provozovny, e-mail a telefon. Zdarma máte na výběr následující možnosti:

1) rovnou v reakci pod touto nabídkou a k tomu jednu z následujících možností,

2) v inzerci: vpravo na úvodní stránce kliknete dole ve sloupci „Nové v inzerci“ na „Přidat inzerát“. Pokud byste chtěli zadaný inzerát vymazat, pak vlevo na úvodní stránce ve sloupci „Hlavní menu“ klikněte na „Inzerce“, najděte svůj inzerát a klikněte na červený křížek vedle něj. Inzerát se sám po měsíci automaticky vymaže.

3) v akcích: vlevo na úvodní stránce ve sloupci „Hlavní menu“ klikněte vpravo od „Akce“ na „Přidat novou“.   Akce se uloží a musí jí zveřejnit někdo z redakce. Pro uspíšení zveřejnění pošlete e-mail na firmy@stribro.cz. V den, který zadáte, se inzerát přesune do „Uskutečněných akcí“.

4) zašlete na firmy@stribro.cz svůj připravený text jako například ZDE nebo ZDE a my ho Vaším jménem zveřejníme v článcích.

Provozovatel webu si vymiňuje, že inzerci odporující pravidlům vymaže a že zdarma vložené inzeráty může měsíc po ukončení zákazů vymazat.  Body 1-3 vyžadují registraci - vlevo na úvodní stránce ve sloupci „Hlavní menu“ klikněte „Registrace“, Vámi zvolenou přezdívku a heslo si zapamatujte pro opakované přihlašování vlevo nahoře na úvodní stránce. U bodů 3 a 4 může dojít k časové prodlevě ve zveřejnění. Inzerenti přebírají veškerou zodpovědnost za obsah inzerátu.





Autor: Redakce www.stribro.cz

Na tuto akci není prozatím přihlášen žádný z našich redaktorů.





Pro reakci na článek musíte být přihlášen
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro