Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 29. března 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



26. bodovací výstava králíků, holubů a drůbeže doplněná expozicí okrasného ptactva - okresní výstava ve Stříbře 7. září 2019.
Dne 07.09.2019 v 08:00


Přihlášena je téměř pětistovka zvířat. Na ocenění je připraveno 130 králíků, 160 holubů a téměř 200 kusů hrabavé a vodní drůbeže.

V pátek 6. září 2019 proběhne posuzování zvířat bez přítomnosti veřejnosti.

Tento den je vyhrazen mateřským školám a základním školám prvního stupně, které mají vstup na výstavu zdarma. V sobotu 7. září 2019 je výstava otevřena pro veřejnost od 8 do 17 hodin. 

Slavnostní zahájení proběhne v 9 hodin. Od 10 do 13.30 hodin bude v areálu probíhat hudební produkce pana Václava Žákovce a Aničky Volínové. Vyhodnocení a předání pohárů a čestných cen nejlepším vystavovatelům je naplánováno na 16 hodin a ukončení výstavy a výdej zvířat v 17 hodin. 

 Autorizovaný prodejce vozů značky ŠKODA, AUTOSALÓN Auto Volf Stříbro připravil pro návštěvníky výstavy malé překvapení.  Kromě nejnovějších typů vozidel Škoda Kamiq  a  Škoda Scala  si můžete na parkovišti prohlédnout a „osahat“ i nový  Citroën.

 Akci pořádá Český svaz chovatelů - Základní organizace Stříbro ve spolupráci s Městem Stříbrem a Městským muzeem ve Stříbře v rámci EHD - DNŮ EVROPSKÉHO DĚDICTVÍ a je spolufinancována Městem Stříbrem a Plzeňským krajem.

 Zároveň upozorňujeme návštěvníky, že provoz na parkovišti bude v době konání výstavy omezen. 

Děkujeme za pochopení. 

Zářijový chovatelský trh, který se měl uskutečnit první sobotu v měsíci, se tedy NEKONÁ ! 



Autor: Zdeňka Kantová

Na tuto akci není prozatím přihlášen žádný z našich redaktorů.





Pro reakci na článek musíte být přihlášen
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro