Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 20. dubna 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



Party Nezávislí pro Stříbro hitem víkendu
Dne 29.09.2018 v 14:30


!!! Míša Růžičková, Eva Skalová a City Band, Elán KontraBand (SK), Turbo !!!

Pohodový předvolební mejdan "Nezávislí pro Stříbro" je sice akcičkou předvolební, ale hlavně na pohodu. :-) Nezávislí pro Stříbro chtějí naše město úspěšné, přátelské a dobře naladěné, a v tomto stylu se také ponese setkání týden před volbami. O zábavu pro malé i velké se postarají oblíbení umělci, potěší Vás občerstvení a zajištěné zázemí v příjemném a čistém prostředí. Místem konání je areál SDH Stříbro na bývalé plovárně v Sokolské ulici. Vstup je ZDARMA!

A protože to myslíme s tou zábavou vážně, nemůže být vyvrcholením programu žádné šidítko. Naopak, pořádně to rozjedeme! Legendární skupina TURBO přiváží do Stříbra energickou hudební show, ve které zazní všechny osvědčené hity (Chtěl jsem mít, Hráč a další) a spousta nových nahrávek. To vše samozřejmě ve své původní rockové podobě. Téměř dvě hodiny perfektně zahraného melodického pop-rocku si určitě užijete! Začátek vystoupení je zhruba ve 20:00.

Ovšem ani v podvečer není nuda v plánu. Od 18:00 dodají našemu mejdanu elán hosté ze Slovenska. Říkají o sobě: „KontraBand je zložený z renomovaných hudobníkov. V našom programe Vám privezieme nebezpečný náklad plný najznámejších hitov od slovenskej legendy - skupiny Elán. KontraBand zaručuje výbornou náladu a super zábavu!“

Mejden otevíráme od 14:30 dětskou diskotékou s oblíbenou šoumenkou Míšou Růžičkovou. Od 16:00 pokračujeme pohodovým hudebním programem od Evy Skalové a City Bandu Plzeň. Nuda rozhodně nebude! :-)

 





Autor: Ing. Miroslav Šimek

Na tuto akci není prozatím přihlášen žádný z našich redaktorů.





Pro reakci na článek musíte být přihlášen
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro