Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 29. března 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



6. a 7.7. REVIVAL FEST V KONSTANTINKÁCH
Dne 07.07.2018 v 14:30


XV. ročník rockového festíku

XV. ročník revivalového festivalu v Konstantinkách
V červenci v Konstantinkách již po patnácté přivítáme výkvět revivalových skupin z Česka ... a Slovenska


Pátek 6.7. 20:00 hodin
nejlepší český revival slavných Pink Floyd – Distant Bells z Brna. Koncerty této partičky jsou opravdu jedinečné a velice věrné originálu. Věřte tomu, že to v pátek večer bude opravdový zážitek.


Sobota 7.7. startujeme ve 14:30 hodin a bude mít hodně moravskou příchuť !

14:30 Growin´ Roots
Kapela založená v roce 2014 v moravské metropoli, hrající legendární písně rock`n`rollové a rockové historie. Písně z doby prvního elektrického blues. Jména jako Jimmy Reed, Howlin Wolf, Albert King, Willie Dixon, Blind Willie a další, zná každý, kdo se zajímá o rockovou historii. Kluci dokáží vyfiknout opravdu famózní koncert – moc se těšíme.

16:10 Lynyrd Skynyrd Tribute Band
Další skvělá brněnská sestava tentokrát obdivující americkou legendu jižanského rocku přinese nenapodobitelnou atmosféru koncertu těchto veteránů, kde nebude chybět ani jejich nejhranější a nejslavnější hit Sweet home Alabama a řada dalších

17:50 ZZ Top tribute CZ
A do třetice všeho brněnského další americká a jižanská záležitost – revival fousatých veteránů ZZ Top. Není zcela jednoduché co by se možná na první pohled mohlo zdát a to věrně napodobit americký originál. Tahle moravská partička má koncerty okořeněné i o dvě vokalistky

19:30 Queenie
Zde je cokoliv dodávat k dalšímu revivalu jako nosit vodu v kyblíčku do oceánu. Pražská partička kolem frontmana Michaela Klucha již udělala se svým projektem velkou díru do světa. Stačí jen když se podíváte na místa jejich koncertů jen letos – Švédsko, Dánsko, Španělsko, Portugalsko, Německo, Norsko, Slovensko…… a samozřejmě i na rodné české hroudě. Jestli máte rádi Queen tak tohle je ta nejlepší volba, která je k dispozici !!

21:30 Elán Kontraband (SK)
Tentokrát se podíváme ještě dál než do Brna a to až za hranici(nehranici) na Slovensko. Odsud přijede slovensko-česká partička hudebníků více či méně profesionálními kořeny, aby vám zpříjemnila večerní část festivalu největšími hity slovenských bardů. Nefalšovaná slovenština, věrný projev i tah na bránu jsou devízami tohoto hudebního projektu.

23:10 Turbo revival Plzeň
Plzeňská skupina rekrutovaná z větší části z legendární tancovačkové západočeské kapely Vejce zakončí výroční festík setem pecek od oblíbeného Turba. To bude pánové jízda ……..

Předprodej vstupenek začíná 15.6. (obecní úřad, infocentrum, možno i převodem) a končí ve středu 4.7. I
nfo na : tel: 374 625 252, email: spravni@konst-lazne.cz
Ceny vstupenek:
předprodej Pá 100,- Kč, So 200,- Kč, Pá+So 250,- Kč
na místě Pá 150,- Kč, So 250,- Kč, Pá+So 300,- Kč




Autor: Karel Týzl

Na tuto akci není prozatím přihlášen žádný z našich redaktorů.





Pro reakci na článek musíte být přihlášen
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro