Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 17. dubna 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



Na Velikonoční desítku do Stříbra.
Dne 31.03.2018 v 10:00


Nejedná se o nápoj, i když ...

pivovar ve Stříbře také byl, ale o akci, kterou pořádá oddíl atletiky TJ Baník Stříbro. Již po třiatřicáté se sejdou vyznavači běhu na stadionu Baníku, aby vyběhli na trať závodu, která je dlouhá 10 km. Letos jsou Velikonoční svátky brzy, start závodu bude v sobotu 31. března 2018 v 10,00 hodin na stadionu. Běží se po cestách v lesním prostředí do Butova a zpět, trasa má tvar osmičky. Závodí se ve 4 kategoriích mužů a 2 kategoriích žen. Přihlášky jsou předem na e-mailovou adresu vladislav.moravec@seznam.cz, případně do půl hodiny před startem na stadionu. Závod je zařazen do celoroční soutěže O nejlepšího běžce Tachovska.

Akce má však i druhou část. Pro ty, kdo se chtějí jen projít po krásných cestách v krásné přírodě. Sami, s partou, s přáteli. Nezávodní část, u níž se neměří čas, ale po dokončení jsou všichni spokojeni. Přihlásit se musí také i zaplatit startovné. Start je také v 10,00 hodin.

Každý účastník, v běhu i chůzi, obdrží diplom za účast, Velikonoční mazanec, jogurt ze Stříbrské mlékárny, malé vajíčko. Závodníci na prvních třech místech navíc cenu a pomlázku. Připravena je cena pro nejmladšího a nejstaršího účastníka, pro největší skupinu. 



Autor: Ing. Vladislav Moravec

Na tuto akci není prozatím přihlášen žádný z našich redaktorů.





Pro reakci na článek musíte být přihlášen
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro