Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 23. dubna 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



LÍSTKY NA KONCERT JANY KRATOCHVÍLOVÉ 9.9. V KONSTANTINKÁCH BUDOU K DISPOZICI I NA MÍSTĚ
Dne 09.09.2017 v 20:00


POZOR + KŘEST NOVÉHO CD 3R / V PŘÍPADĚ NEPŘÍZNĚ POČASÍ SE KONCERT PŘESOUVÁ DO KULTURNÍHO DOMU

 

Opravdová bomba roku 2017. Legenda české hudební scény JANA KRATOCHVÍLOVÁ jako by vůbec nestárla. Takový nadčasový a energií prošpikový long koncert jen tak nezažijete. Nedávná osobní zkušenost ze skvělého koncertu v Akropoli říká jediné DOPORUČUJI !!!!!!!!
Hlavně kašlete na Top zprávy, bulvární bláboly a podobné šílenosti... a pochopíte postoj Jany, ale hlavně skvělou nekonečnou nejen hudební energii.... Je to VELKÁ jízda :-) :-).

Jana Kratochvílová není jen šílená mimozemšťanka, jak jí mnozí nazývají, ale hlavně výborná zpěvačka s úžasným hlasem doprovázená skvělou kapelou Illuminati.ca
Zpěvačka, textařka a skladatelka, jejíž písně jako V stínu kapradiny, Copánky Publikum tvé jsem já a další hity ve stylu rock-reggae ze 70. a 80. let zná téměř každý.
V minulosti zpívala v mnoha skupinách, v povědomí zůstala především skupina Heval. V 80. letech emigrovala do Anglie, kde se nechala inspirovat mnoha filozofickými směry a kde se i nadále věnovala hudební tvorbě a zpěvu, čemuž se věnuje dodnes.
V současné době Jana Kratochvílová působí ve skupině Jiřího Hrubeše s názvem Illuminati.ca. Převážně rockové písně (tzv. quantum rock) či groove songs s nadčasovými melodickými prvky podkreslují výjimečnost hudební a textové tvorby. Zcela nezvykle a přesto pozitivně působí na vnímání posluchače a vytváří jedinečný dojem i během koncertu.



Autor: Karel Týzl

Na tuto akci není prozatím přihlášen žádný z našich redaktorů.





Pro reakci na článek musíte být přihlášen
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro