Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 25. dubna 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



9. ročník Stříbrské voříškiády
Dne 25.06.2017 v 08:00


již zítra....

Zveme Vás na 9. ročník Stříbrské voříškiády, která se bude konat v neděli 25. června 2017 v areálu nového kynologického cvičiště. Zahájení v 8.45 hod. 

Děkujeme panu místostarostovi Martinu Záhořovi, který převzal nad letošním ročníkem patronát a také všem firmám a jednotlivcům, kteří poskytli ceny do tomboly.

V soutěži O nejkrásnějšího voříška(či psa bez pp) nemusí Váš pejsek nic umět. Posuzovat se bude jen jeho vzhled, to, jak se umí předvést a také to, jaký jste tým. Z vítězù jednotlivých kategorií vybere porota toho nejlepšího, který vyhraje pohár pro celkového vítěze.

Ostatní soutěže z programu jsou zcela dobrovolné a nijak neovlivňují výsledky v soutěží krásy. Záleží jen na Vás, zda se jich zúčastníte. I letos jsou v doplňkových soutěžích vítáni i psi s PP. Těšíme se na soutěž O nejlepší masku a oblíbený závěrečný pětiboj jsme vylepšili na desetiboj. Soutěžit se bude o medaile, diplomy a věcné ceny.

Přijďte se podívat, i když žádného pejska nemáte, pro diváky je připraveno Šťastných deset, již tradičně Kvíz a nově také soutěž o nejlepšího lukostřelce. Oceněni budou tři nejlepší v kategoriích do 15-ti let a nad 15 let.

Pro nově příchozí bude cesta značena od odbočky z hlavní silnice. Občerstvení je zajištěno v areálu.

Přihlášku najdete  zde nebo na facebooku Stříbrská voříškiáda. Těšíme se na Vás.

za ZKO 57 Stříbro

Ivana Šůsová





Autor: Ivana Šůsová

Na tuto akci není prozatím přihlášen žádný z našich redaktorů.





Pro reakci na článek musíte být přihlášen
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro