Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 25. dubna 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



19.-21.5. SLAVNOSTNÍ ZAHÁJENÍ LÁZEŇSKÉ A TURISTICKÉ SEZÓNY V KONSTANTINKÁCH (WABI DANĚK, DEVÍTKA, PETR OSKAR TRIO)
Dne 19.05.2017 v 10:00


třídenní slavnostní akce plná zajimavého programu pro všechny generace

Zahájení lázeňské a turistické sezóny na Konstantinolázeňsku

O víkendu 19. – 21. května 2017 bude v Konstantinových Lázních zahájena letošní lázeňská a turistická sezóna. Program začne tentokrát již v pátek 19. května v 18:30 koncertem Michala Šindeláře a odhalením obnovené sochy Šviháka lázeňského a následnou vernisáží výstavy Klubu výtvarníků Borska v novém Švihákově pavilonu, spojenou se slavnostním otevřením prodejní galerie Místních výrobků ze západu Čech.

V sobotu 20. května začíná program v 10:30 žehnáním Prusíkova pramene emeritním biskupem Mons. Františkem Radkovským. Poté se otevře řemeslný jarmark i výtvarné dílny pro děti, zahraje Citerový klub z bavorského Erbendorfu a ve 13:00 naváže slavnostní zahájení lázeňské a turistické sezóny v lázeňském amfiteátru a koncert folkové skupiny Devítka. Odpoledne budou připravena divadelní představení pro děti, vystoupí Oskar Petr Trio a večer od 20:00 sobotní program završí známý folkový muzikant Wabi Daněk a Miloš Dvořáček.

Nedělní program je vyhrazen prvnímu ročníku mládežnického Švihákova kolečkového závodu, který začíná v 10:00 u výjezdu z obce směrem na Novou Ves. Soutěžit budou děti v kategoriích kolo, brusle a koloběžky. Od 14:00 pak v lázeňském amfiteátru zahraje dechový orchestr mládeže Juvenka ze ZUŠ Bezdružice.

Vstup na celý program je zdarma a dobrovolný, podrobnosti na www.konst-lazne.cz, www.konstantinovy.cz nebo www.mascz.cz.

 

 





Autor: Karel Týzl

Na tuto akci není prozatím přihlášen žádný z našich redaktorů.





Pro reakci na článek musíte být přihlášen
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro