Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 20. dubna 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



Seminář (Vesnické) spolky a EET jen za 90 Kč
Dne 15.05.2017 v 18:00


aneb kdy se neziskových organizací a soukr. klubů týká EET? REGISTRACE PRODLOUŽENA DO 15.5.2017 DO 8:30!

Umíte si spočítat, zda Vaše neziskovka musí vést EET? Víte, co do výpočtu započítat a co ne? Kdy se započítávají vstupenky na zápas, závody či divadelní představení či jiné vystoupení spolku? Splňujete všechny zákonné požadavky nezbytně nutné k tomu, abyste EET vést nemuseli a mohli jste si snížit základ daně až o 300 tisíc Kč? Za jakých podmínek nemusí vést soukromý klub EET? Jak je to se spolkovými stánky s klobásou a pivem a jak s provozem spolkových restaurací? Kolik tanečních zábav, plesů či jiných výdělečných akcí může za rok spolek udělat a za jakých podmínek, aby se mu nezapočítávaly do výpočtu pro EET? Jak udělat výdělečnou akci, aby se nezapočítávala do EET a přitom přinesla potřebné finance? A když už neziskovka spadne do EET, víte, jak případně vyřešit potřebu více prodejních míst na akcích spolku?

Takové a řadu dalších otázek na semináři probereme nejen teoreticky, ale i prakticky na vzorových příkladech. Připomeneme termíny pro zavedení EET specifikované zákonem a jak se vypořádat s EET co nejlevněji. Zároveň budete seznámeni s nejnovějšími poznatky z pražské dubnové konference "Vesnické spolky a EET", kterou pořádalo MF a GFŘ. Účastníci obdrží na svojí e-mailovou adresu materiály ze semináře. To vše jen za symbolické vstupné 90 Kč/osobu na pokrytí alespoň základních výdajů. Seminář je určený především zástupcům spolků a starostům obcí.

Mezi neziskovky patří například spolky (dříve občanská sdružení), obecně prospěšné společnosti, společenství vlastníků jednotek, honební společenstva, zájmová sdružení právnických osob, odborové organizace, profesní a jiné komory, nadace, nadační fondy, ústavy, církve a náboženské společnosti, politické strany a politická hnutí.

Seminář se koná v salónku Motorestu U Rumcajse v Těchlovicích (ze Stříbra výjezd směr Cheb, v Těchlovicích po pravé straně). Svoje automobily zaparkujte na zahradě restaurace, vjezd vlevo od budovy motorestu. Prezence 15 minut před zahájením. V restauraci s cukrárnou se lze nejen občerstvit, ale i dobře najíst. Změna místa vyhrazena.

Registraci na seminář provedete -ZDE- nebo přihlášku níže vytiskněte, vyplňte a naskenovanou pošlete e-mailem nebo pošlete poštou. Přihláška je považována za závaznou až po zaplacení odpovídající částky.

  • 15.5.2017 v 18:00 - Seminář "(Vesnické) spolky a EET" - registrace,
  • 29.5.2017 v 17:00 - Seminář "Elektronická evidence tržeb (EET)" - registrace
  • 28.6.2017 v 08:15 - Seminář "Novela DPH 2017, jak s DPH v EET" - registrace.

Přihláška na seminář "(Vesnické) spolky a EET" k vytištění. 

Přihláška na seminář Elektronická evidence tržeb (EET) k vytištění.

Přihláška na seminář Novela DPH 2017, jak DPH v EET k vytištění.

Ing. Josef Hrábek
SoftAg STŘÍBRO s.r.o.
nám. Svobody 219, Stříbro
Telefon: 374 623 540
Mobil: 739 058 269
E-mail: skoleni@softag.cz


Poznámka redakce: Tento článek je placená inzerce.



Autor: Ing. Josef Hrábek

Na tuto akci není prozatím přihlášen žádný z našich redaktorů.





Pro reakci na článek musíte být přihlášen
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro