Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 25. dubna 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



Křest knihy SRDCOVÉ ESO
Dne 26.04.2017 v 15:00


V motokrosové live-show na náměstí doprovodí Mílu Součka současná česká reprezentace.

Stříbrské náměstí v prostoru před radnicí se stane dějištěm živého programu s motokrosovou tématikou. Hlavní událostí bude křest knižní novinky Miloslava Součka SRDCOVÉ ESO. Samozřejmě nemůže chybět rozhovor s legendárním závodníkem a jeho autogramiáda. Již během několika týdnů po vydání se stala kniha bestsellerem. Ve Stříbře je k dostání v knihkupectví paní Brahové v Benešově ulici.

Poblahopřát dorazí řada vzácných hostů. Značná pozornost mezi nimi bude patřit reprezentačnímu JD 191 KTM Racing Teamu s jedničkou Jaromírem Romančíkem. Budete si moci zblízka prohlédnout stan, ve kterém má tým zázemí v závodním depu. Současný elitní motokros budou prezentovat také trenér Jiří Churavý a "naši" jezdci Rudy Weschta, Petr Smítka a Dominik Kučeřík.

V rámci programu též představíme jubilejní 70. sezónu Terénu svatého Petra, která letos nabídne 4 excelentní závody včetně MMČR v motokrosu 20. srpna 2017.

Nechte se pozvat na příjemné odpoledne s motokrosem. Celou akci bude doprovázet stánek s občerstvením, otevřeny budou veřejné toalety na radnici.

 

Grafika: Václav Šůcha





Autor: Ing. Miroslav Šimek

Na tuto akci není prozatím přihlášen žádný z našich redaktorů.





Pro reakci na článek musíte být přihlášen
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro