Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 19. dubna 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



Motokros MOTUL Cup 2016
Dne 23.10.2016 v 12:30


Finále přeboru Čech bude na velké trati se skokem přes cestu!

Posledním velkým závodem tuzemské motokrosové sezóny bude finále oblíbeného sdruženého přeboru Čech západních, středních a severních. Již potřetí za sebou posílá MOTUL Cup svůj rozhodující podnik na Terén sv. Petra. Tato skutečnost odráží trvale vysokou prestiž naší klasické motokrosové arény. Ojedinělé renomé není jen odrazem výborné práce pořádajícího AMK Stříbro, ale významnou měrou se na něm podílí také místní početné a uznalé publikum, které zdejším bitvám v terénu dodává neopakovatelnou atmosféru.

Pro vrchol sezóny se sluší nabídnout divákům tu nejoblíbenější lahůdku, kterou je jedna z nejdrsnějších a nejslavnějších terénních překážek v Česku. Řeč je samozřejmě o nervy drásajícím souběžném přeskoku silnice, který umožňuje závodit na celé stříbrské trati. Jestliže cesta nahoru je pro piloty přijatelnou výzvou, tak skok zpátky dolů do kotliny je "bobříkem odvahy". Pro řadu českých elitních jezdců je ale tato překážka vítaným testem, a proto lze očekávat atraktivní složení startovního pole.

Závod s veškerým tradičním stříbrským komfortem můžete shlédnout za 100 Kč vstupného, mládež do 15 let jde zdarma. V ceně vstupenky je také tištěný program (do vydání zásob) a parkování. Aktuální informace najdete na www.amkstribro.cz anebo na klubovém Facebooku.



Autor: Ing. Miroslav Šimek

Na tuto akci není prozatím přihlášen žádný z našich redaktorů.





Pro reakci na článek musíte být přihlášen
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro