Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 25. dubna 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



Den otevřeného letiště
Dne 27.08.2016 v 09:00


o víkendu 27.-28. 8.2016 od 9:00 do 16:00

K vidění budou letové ukázky akrobatů, větroňů, parašutistů a určitě nebude chybět ani produkce leteckých modelářů, hasičů a dobré občerstvení spojené s ochutnávkou piva a výborné pražené brazilské kávy.

Za akrobatickou show se na staňkovském letišti podepíše reprezentant v letecké akrobacii a mistr ČR 2016 Karel Kuthan se svým strojem YAK 52M, je to člověk který nalétal více jak 4.000 hodin s hlavou v oblacích, z toho 250 hodin se zemí nad hlavou !!

Nebudou chybět akrobatické ukázky letounu Extra 300, Bellanca Decatlon. Můžete se těšit na vyhlídkové lety v historickém stroji Antonov AN 2 přezdívaného „Andula“ nebo v letounu Cessna 172 nebo v bezmotorovém stroji Blaník L23 a Bergfalke 2. Kdo bude mít odvahu a kuráž, může absolvovat vyhlídkový let s mistrem akrobacie Jirkou Durasem na stroji Bellanca Decatlon.

Z adrenalinových zážitků lze doporučit tandemové seskoky, které boude provádět aeroklub Plzeň Bory pod vedením Jana Bečky. Ukázky sportovních seskoků mistrů, kteří perfektně ovládají svá křídla z hedvábí….

Na své si určitě přijdou i děti, pro které jsou připravené ukázky hasičského útoku dobrovolných hasičů z Holýšova a pro zábavu mají připraveny atrakci skoky do pěny. Nebude chybět skluzavka, skákací hrad a další atrakce.



Autor: Lubomír Oulík

Na tuto akci není prozatím přihlášen žádný z našich redaktorů.





Pro reakci na článek musíte být přihlášen
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro