Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 23. dubna 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



9.7. REVIVAL FEST 2016 v Konstantinkách
Dne 09.07.2016 v 14:00


skvělý revivalový festivaleček se skvostným programem - předprodej zahájen

 

Stojíme na startu prvního prázdninového měsíce července. Právě druhý červencový víkend bude již po XIII. hostitelem druhého festiválečku v Konstantinkách v letošním roce oblíbeného Revival festu. Ten se zařadil v posledních letech nejvíce navštěvované akce v Konstantinkách.

A jaký je pro letošek připraven prográmek ?

9. 7. REVIVAL FEST 2016 - PROGRAM

15:00 Garde

Rervivalová partička, kterou si „domácí“ Radek Andrejs (Odyssea) sestavil pro radost. A to je také při koncertu z muziky cítit. Dáme se skvělý předkrm v podobě největších rockových pecek všech dob.

16:30 Purplemania & String Ladies

Kdo by neznal rockovou klasiku „Párply“. Klasický repertoár je okořeněn dívčím smyčcovým triem. Rockové pecky tímto spojení získávají zcela novou dimenzi. Vystoupení stojí opravdu za pozornost.

18:10 Karel Gott Cover Band

Podezíravé pohledy …ježiš marjá co tam dělá mistrův revival? Odpověď je jednoduchá. Stejně jako originál v poslední době velmi úspěšně hostoval na významných festivalech, které měly k popíku hodně daleko tak i jeho jediný a samotným mistrem schválený a skvělý revival vás bezpochyby roztančí.

19:50 Wanastovi Vjecy Revival (Bílina)

Bilínský revival famózních wanastovek již před lety v Konstantinách hrál a to v MC Panteon. Kluci ještě více vypilovali svojí produkci a tak se můžete těšit na skvělý rockový zážitek

21:30 Queenie

V půl desáté na nás číhá opravdová bomba. Pražský revival legendární britské skupiny Queen vám nechá hlavou bloumat myšlenky, které vás budou přesvědčovat o tom, že máte před sebou důkaz, že Freddie Mercury stále žije. Neskutečně věrný revival se drží autentických nástrojů, původních tónin a podiové show, která je řadí k absolutní evropské špičce. Queenie odehráli stovky koncertů a vystoupení napříč dvěma kontinenty a velmi si považují pozvání samotného Petera Freestona – tajemníka Freddie Mercuryho – na jeden z největších světových srazů fanoušků Queen – Freddie Mercury Memorial Day ve švýcarském Montreux. Roku 2008 zde, jakožto první český interpret, vystoupili na postu hlavní hvězdy večera. Těšte se jejich vystoupení bude to opravdu noblesní zážitek!

23:10 The Apples

Výhradně dívčí rockový revival zrozený v roce 1998 v  Praze již v Konstantinkách rovněž vystupoval. A protože skvělé holky sklidili velký úspěch vybrali jsme si jejich koncertík na závěr XIII ročníku Revival festu jako víc než příjemnou hudební tečku. Že děvčata nejsou již žádná ořezávátka může potvrdit třeba velmi úspěšné turné po USA v roce 2006 nebo fakt, že se na jaře roku 2012 se staly „předskokany“ Chrise Normana (ex Smokie) a koncertovaly s ním po celé České republice.

Není co řešit. Přijďte si určitě revivalovou sobotu do Konstantinek užít.

Lístky za 200,- Kč jsou k dispozici již v předprodeji do 8. 7. 15:00 hodin, kdy bude. Předprodej lístků probíhá na obecním úřadě popř. v infocentra Konstantinovy Lázně Tel: 374 625 252 / 374 625 450 email: spravni@konst-lazne.cz (po domluvě je možná i platba převodem)

Vstupné na místě: 250,- Kč





Autor: Karel Týzl

Na tuto akci není prozatím přihlášen žádný z našich redaktorů.





Pro reakci na článek musíte být přihlášen
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro