Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 29. března 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



Cheerleaders a jarní soutěže




První soutěží, která odstartovala náš soutěžní maraton, bylo regionální kolo soutěže Czech Dance Tour.  Z Plzeňské Lokomotivy si juniorské týmy Cheerleaders Sparkles a Diamonds přivezly 1. a 2. místo ve své kategorii - Cheerleaders junioři. Z té samé soutěže si úžasná skupina AGCrew přivezla medaili za 3.místo v kategorii streetdance-malé skupiny. Obě skupiny cheerleaders jely bojovat na mistrovství Čech do Chrudimi. Dne 28.4. si po celodenním soutěžním vypětí odvezly odměny v podobě 4. a 6. místa v kategorii cheerleaders-junioři.  Dále obě skupiny postoupily na mistrovství České republiky, ze kterého se v tomto roce budeme muset omluvit z organizačních a časových důvodů. 

Další soutěž proběhla 30.3.2019 v Klatovech, kam jsme se s dívkami velice těšily. Soutěž o Pohár města Klatovy je soutěž pro týmy z DDM a pro všechny ostatní hobby týmy. Ze soutěže si nejmenší kategorie Cheerleaders princesses přivezly 2. místo v kategorii minicheer. Dále se juniorky podělily o 1. a 2.místo v kategorii Cheer-junioři a Ag crew si vybojovali taktéž 1.místo v kategorii street dance-junior. Tato soutěž je nepostupová. Těšíme se na příští rok, protože soutěž, co se týče organizace, se nám velice líbila. 

Třetí soutěží bylo regionální kolo Mia festival 2019 v Plzni, kde jsme obě choreografie přihlásily do kategorie originální dynamic- tedy kategorie, kam spadá vlastně úplně vše.Nejvíce se hodnotí nápad, originalita, ztvárnění celé choreografie a výrazy tanečnic. K výrazům bych ráda zmínila, že na naše soustředění a hodiny pravidelně zvu Martina Pendla, který studuje herectví a sám hraje několik let v divadle, zabývá se výrazy, procítěním choreografie. Troufám si říct, že on nám pomohl k mnoha úspěchům, protože holky konečně v téhle sezoně začaly naplno pracovat s úsměvem a tanečními gesty. Zpátky k soutěži... V Plzni navíc poprvé bojovalo naše první CHEER DUO Anna Vydrová a Eliška Vydrová, které vystřihly choreografii na písničku Sweet but psycho a vyhrály celou svou kategorii na plné čáře. Duo si tedy odvezlo 1. místo, vyhrály soutěž O pohár a postoupily na mistrovství České republiky. Další umístění si dovezly juniorky, kdy obě skupiny Diamonds i Sparkles si vybojovaly postup do profi kategorie a obě skupiny si přivezly taktéž 1.místa. 

Nyní se připravujeme na mistrovství České republiky, kam vyrážíme 19.5. a 24.5. do pražské Lucerny.
Moc nám držte palce, abychom v Praze odvedly s děvčaty tu nejlepší práci. 

Jitka Zaoralová, DDM Stříbro

 





Dne 03.05.2019:Jitka Slívová





Pro reakci na článek musíte být přihlášen

Publikování nebo šíření článků a fotografií ze stribro.cz je bez souhlasu autora zakázáno.
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro