Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 29. března 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



Jarní část sezóny FO starších žáků TJ Baník Stříbro




Do jarní části sezóny nastoupili starší žáci TJ Baník Stříbro ve výborné formě. Zimní přípravu zaměřili na zlepšení své fyzické kondice, což bylo zúročeno v přátelských a poté i přípravných utkáních. A tak zatímco se jim podzimní vstup do soutěže příliš nepovedl a skončili na posledním, osmém místě s pouhými devíti body, jarní část soutěže byla o poznání lepší. O tom, že kluci měli natrénováno, svědčí posun z posledního místa na místo šesté, bodů získali kluci oproti podzimu více – celkem 27.

V tabulce tedy skončili kluci na hezkém, šestém místě s celkem 36 body.

Vysoký bodový skok mezi jednotlivými částmi sezóny je dán především snahou trenérů klukům vštípit fotbalové dovednosti, zlepšit jejich kondici a v neposlední řadě je naučit zodpovědnému přístupu k tréninkům. Přeci jen, pouze intenzivním tréninkem se dá hodně vypracovat nejen na individuálních dovednostech, ale také na souhře celého týmu.

Nyní čeká kluky odpočinek a od srpna začnou opět trénovat – v polovině srpna se kluci sejdou na týdenním soustředění v kempu v Konstantinových Lázních, kde budou pracovat na svých kvalitách a posilovat tým do další sezóny.

Rádi bychom v týmu přivítali tři až čtyři nové hráče pro posílení našeho úzkého kádru.

V neposlední řadě patří dík všem, kteří se klukům po celou sezónu věnovali: vedoucí Lucii Vykoupilové a trenérům J. Patočkovi, J. Bártovi, L. Maškovi, R. Ichnatolyovi a P. Rašínovi.

V příštím roce budou kluci hrát opět krajskou soutěž starších žáků, držme jim tedy palce, aby se jim dařilo stejně jako v jarní části sezóny, aby z nich měli soupeři respekt.

 

Na fotografiii

Ležící zleva: Jaroslav Brzobohatý, Jan Adamovič (gólmani)

První řada zleva: trenér Josef Bárta, František Marek, Jan Bláha, Pavel Rašín, Josef Bárta, Petr Kasl, vedoucí Lucie Vykoupilová, trenér Lubomír Mašek

Horní řada zleva: trenér Pavel Rašín, Jan Benedikt, Jan Flachs, Jiří Benedikt, Miroslav Škopek, Jiří Kaprhál, Lukáš Hanzlík, Daniel Vykoupil, Tomáš Lacina, trenéři Jaroslav Patočka a Robert Ichnatolya





Dne 25.06.2018:Ing. Miroslav Klauber





Pro reakci na článek musíte být přihlášen

Publikování nebo šíření článků a fotografií ze stribro.cz je bez souhlasu autora zakázáno.
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro