Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 28. března 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



Informace z radnice 05/2018


Víte, že…

Víte, že…

… ve dnech 9. až 11. května proběhly zápisy do mateřské školy? Veškeré podrobnosti k zápisu naleznete na webových stránkách MŠ.

… máme za sebou zápisy do prvních ročníků základní školy? V příštím čísle již budeme znát počty budoucích prvňáčků.

 … žáci výtvarného oboru naší ZUŠ opět vystavují v Senátu? Výstava „ U nás na západě“ probíhá již tradičně pod patronací senátora Miroslava Nenutila.

 … nám náměstí již zdobí jarní květinová výzdoba? Květináče rozkvetly narcisy, kosatci, modřenci, maceškami i dalšími květinami. Jak se vám výzdoba líbí?

 … pracovníci Lesů města Stříbra dokončili novou lávku přes Petrský potok? Novou dřevěnou lávku tak již mohou všichni, kteří chodí na procházky směrem na Butov.

 … v letošním roce máme nového provozovatele farmářských trhů? Věříme, že se mu podaří zajistit zajímavý a široký sortiment tak, aby si stříbrští mohli zajít nakoupit kvalitní výrobky.

 … u příležitosti Mezinárodního dne Romů byla za výlohou budovy městského úřadu (vedle ČSOB) nainstalována výstava obrazů výtvarnice a stříbrské rodačky Taťany Hafeneckerové Zichové? Druhá malířka, která se představila v rámci Mezinárodního dne Romů, byla Zdeňka Miňová. Její kresby nyní můžete vidět i ve vestibulu radnice.

 … pracovníci SMMS opravili odvodňovací kanálek u Mostní branky? Oprava proběhla rychle a výsledek stojí za to.

… po roce se nám opět radnice rozsvítila do modra? Cílem kampaně Česko svítí modře je zvýšit povědomí veřejnosti o problematice poruch autistického spektra (PAS) neboli autismu.

… od začátku dubna již funguje webová aplikace „Mapa závad“? Na stránce http://mapazavad-stribro.mustribro.cz/ tak mohou občané města jednoduše hlásit objevené závady a problémy.

 

Milí spoluobčané, přeji vám krásné jarní dny plné pohody, klidu a sluníčka.

Váš starosta Karel Lukeš



Dne 21.05.2018:Bc. Karel Lukeš





Pro reakci na článek musíte být přihlášen

Publikování nebo šíření článků a fotografií ze stribro.cz je bez souhlasu autora zakázáno.
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro