Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 29. března 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



Zimní příprava FO starších žáků TJ Baník Stříbro




Zimní příprava FO starších žáků TJ Baník Stříbro

Jarní prázdniny, které byly od 5. 2. – 9. 2. 2018 věnovali starší žáci Baníku Stříbro fotbalu. Celý týden se pilně připravovali na nacházející jarní část soutěže. Nutno podotknout, že se soustředění zúčastnili téměř všichni, tým tedy opět upevnil vztahy.

Každý den ráno po osmé hodině se kluci scházeli v kabinách na stadionu, kde měli po celý den zázemí. Denně kluci absolvovali přibližně pětikilometrový výběh do přírody, a dvě tréninkové jednotky s balónem. Kluci hráli bago, trénovali střelbu na bránu, kličky, přihrávky a hráli fotbal.

Stravovat se kluci chodili v poledne na Zemědělskou školu, kde jim připravovali chutná jídla. Velký dík patří panu Ticháčkovi a firmě DUMA-JM s.r.o. za ovoce, které kluci dostávali během soustředění. Polední klid trávili kluci v kabinách, kde měli karimatky, spacáky a před odpoledním tréninkem si tak mohli odpočinout a nabrat síly.

Po celý týden se klukům věnoval trenér Jaroslav Patočka, jeho syn Míra, s odpoledním tréninkem chodili vypomáhat p. Mašek, p. Ichnatolya a p. Bárta, který se věnoval především gólmanům.

Soustředěním ale zimní příprava nekončí. Kluci mají naplánováno pět přátelských utkání na UMT ve Stříbře s týmy z Plané, Nýřan, Dobřan, Plzně – Bolevce a z Bezdružic. Držme tedy klukům palce, ať se jim daří nejen při přátelských utkáních, ale i v nadcházející části sezóny.

V létě se kluci připraví na nadcházející sezónu opět na týdenním letním soustředění, na které se všichni těší.

Lucie Vykoupilová





Dne 23.02.2018:Ing. Miroslav Klauber





Pro reakci na článek musíte být přihlášen

Publikování nebo šíření článků a fotografií ze stribro.cz je bez souhlasu autora zakázáno.
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro