Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 28. března 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



Jaký byl rok 2017


na kynologickém cvičišti ve Stříbře

Vánoční závod stříbrských kynologů uzavřel sezónu, která byla náročná na množství pořádaných akcí, ale také ve znamení stálého vylepšování zázemí a cvičiště samotného. Dostavěly se nové odkládací kotce, opravily střechy na buňkách a dovybavil se park pro agility.

Klub uspořádal tři závody, čtvery zkoušky z výkonu, dva semináře, Voříškiádu, čtyři kurzy pro začátečníky a dva pro pokročilé. Mimo tyto akce se jeho členky zúčastnily závodů v Domažlicích a v Křimicích, výcvikových seminářů v Železné Rudě a v Nýřanech, semináře pasení a také několika závodů v dogtrekkingu. Díky tomu se na podzim vytvořila běžecká skupina, která každou neděli trénuje běh se psem. V průběhu roku sbírali naši čtyřnozí svěřenci vysoká ocenění na různých výstavách od krajských až po mezinárodní. Radost nám také dělají naše dorostenky Adélka Kožnarová, Janička Svobodová, Kačka Hrazdilová a Nikča Demeterová. Adélka se svojí fenkou Maggie a Janička s Arwen jsou velkým příslibem pro účast na Mistrovství republiky mládeže 2018, které pořádá Kynologická jednota ČR Brno.

Členové klubu složili během roku celkem 27 zkoušek z výkonu a odpracovali přes osm set brigádnických hodin. Jsou ze Stříbra, Boru, Tachova, Holýšova, z Plzně....

Co nás trápí? Hlavně stav příjezdové komunikace a absence elektrické energie. A traktůrek, který je 26 let starý a který stále opravujeme.

Co nás těší?  Podpora města a velký zájem o naše kurzy pro začátečníky

Nově pro veřejnost? Přijďte si v neděli zaběhat s námi a se svými pejsky. Termíny běhání budou zveřejňovány. Dění v naší základní kynologické organizaci můžete sledovat na webových  stránkách, o které se báječně stará administrátor Milan Tallík Přerovský

http://kkstribro.kx.cz/index.php

 

Hodně štěstí a zdraví v roce 2018 Vám všem za členy ZKO 57 Stříbro přeje

Ivana Šůsová, předseda





Dne 29.12.2017:Ivana Šůsová





Pro reakci na článek musíte být přihlášen

Publikování nebo šíření článků a fotografií ze stribro.cz je bez souhlasu autora zakázáno.
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro