Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 29. března 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



Informace z radnice 07/2017


Víte, že…

Víte, že…

… máme za sebou městské slavnosti? Počasí se vydařilo, bohatý kulturní program vytáhl ze svých domovů spoustu stříbrských a přilákal do města i přespolní. Organizátorům i pracovníkům SMMS patří velký dík. V neděli ráno bylo město uklizené a připravené na tradiční Běh historickým Stříbrem – Memoriál Petra Bursíka.

… stříbrský mladý včelař Jakub Heicl, který vyhrál naše oblastní kolo Zlaté včely, skončil na republikovém finále třetí? Navázal tak na úspěchy mladých stříbrských včelařů v minulosti a potvrdil výbornou práci stříbrských včelařů s mládeží. Jakub si také zajistil postup do mezinárodního kola v Anglii.

… projekt Zefektivnění stávajících a tvorba nových prostředků komunikace města Stříbra s občany podpořeného EU prostřednictvím Operačního programu Zaměstnanost má již první hmatatelné výsledky? V rámci prvních výsledků šetření stavu komunikačních nástrojů města jsme spustili nové webové stránky. Věříme, že návštěvníci našich www nyní najdou informace snáze, přehledněji i pohodlněji i ze svých mobilních zařízení.

… majitelé chytrých mobilních telefonů mohou nyní získávat aktuality z webu města? Nová mobilní aplikace, V OBRAZE, vám přináší přehled aktualit z webu našeho města, upozorní vás na nově vložené zprávy, dozvíte se včas o pořádaných akcích, můžete si prohlédnout fotografie nebo dokumenty vyvěšené na úřední desce. Více na:  http://www.mustribro.cz/ruzne/mobilni-aplikace/

… od září bude v ZŠ Mánesova spuštěna tzv. přípravná pro děti s odkladem povinné školní docházky? Na základě schůzky s rodiči jich 13 projevilo zájem o umístění svých dětí do této třídy. Předškoláčci si v této třídě budou již pomalu zvykat na přechod do klasické školy. Držíme palce!

… již tradičně se na radnici uskutečnilo šerpování předškoláků, dětí z MŠ, které odcházejí do 1. třídy základní školy? Předškoláčci všem přítomným zazpívali nebo zarecitovali básničku. Společně s paní ředitelkou MŠ Věrou Cikánovou jsme dětem na oplátku popřáli hodně štěstí a předali jim šerpy, knihy a talisman pro štěstí. V září na viděnou v našich základních školách! 



Dne 18.07.2017:Bc. Karel Lukeš





Pro reakci na článek musíte být přihlášen

Publikování nebo šíření článků a fotografií ze stribro.cz je bez souhlasu autora zakázáno.
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro