Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 25. dubna 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



Zapojte se (opět) do dění ve městě


Jak se Vám žije ve Stříbře?

Jak se Vám žije ve Stříbře? Jste spokojeni s fungováním městského úřadu? Máte dostatečné informace o dění ve městě? Na tyto i další otázky chtějí odpověď zástupci města prostřednictvím dotazníkového šetření, které proběhne ve městě Stříbře od 29.5. do 25.6 2017.

Cílem dotazníkového šetření je získat podklady pro vyhodnocení stávajícího fungování městského úřadu. „Součástí dotazníku jsou také otázky, které byly položeny obyvatelům města v loňském roce v souvislosti s tvorbou Programu rozvoje města Stříbra “, říká Karel Lukeš, starosta města. „Chceme tak zjistit, zda se situace změnila, zlepšila či zhoršila, nebo zůstala stejná. Také nás zajímá, jakým způsobem získávají občané informace o dění ve městě a jak jsou s úrovní informování spokojeni“, pokračuje starosta.

Výstupy dotazníkového šetření, které budou zveřejněny na webových stránkách města, budou sloužit i pro tvorbu pravidel komunikace úřadu s občany, které bude město připravovat v rámci projektu Zefektivnění stávajících a tvorba nových prostředků komunikace města Stříbra s občany podpořeného EU prostřednictvím Operačního programu Zaměstnanost.

Dotazník bude distribuován do všech domácností. Vyplněný dotazník se odevzdává na jednom ze sběrných míst, která jsou uvedena na dotazníku (vestibul radnice, budova MěÚ č. 437 – u pracoviště OP a ŘP, Dům s pečovatelskou službou, MKS/kino Slavia, prodejny COOP Brožíkova a na Vinici).

Dotazník je možné také vyplnit na internetových stránkách:

https://www.vyplnto.cz/databaze-dotazniku/jak-se-zije-ve-stribre/

Dotazníky by občané měli do svých schránek již v tomto týdnu prostřednictvím České pošty.



Dne 23.05.2017:Bc. Karel Lukeš





Pro reakci na článek musíte být přihlášen

Publikování nebo šíření článků a fotografií ze stribro.cz je bez souhlasu autora zakázáno.
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro