Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 25. dubna 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



Informace z radnice 05/2017


Víte, že…

… stejně jako v loňském roce firma RSF Elektronik podpoří naše dobrovolné hasiče částkou 80.000Kč? Za tento finanční dar budou pořízeny další nové dýchací přístroje pro naši jednotku. Děkujeme.

 … zastupitelé na svém dubnovém jednání schválili navýšení počtu strážníků na celkových 9? Od května by měli nastoupit 3 noví strážníci, další zájemci se hledají. V souvislosti s tím schválili zastupitelé i přestavbu prostor v bývalé hasičské zbrojnici pro potřeby MP.

 … v rámci akce „ Vyčistíme si naše město“ bylo sesbíráno na dvou trasách 220kg odpadu? Všem účastníkům patří díky, stejně tak i organizátorům a podporovatelům.

 … v průběhu měsíce května se můžeme těšit na novou květinovou výzdobu na sloupech veřejného osvětlení? Výzdoby se dočká ulice Benešova od kruhového objezdu k poliklinice i Kostelní náměstí.

 … z důvodu bezpečnosti byla k?lávce přes řeku Mži u bývalé plovárny instalována zábrana? Přes tuto lávku jezdili nezodpovědní řidiči na motocyklech a ohrožovali tak zdraví chodců i majetek.

 … Plzeňský kraj i v letošním roce poskytl městu Stříbru dotaci na další (4.) etapu akce “Kostel sv. Máří Magdalény – havarijní zajištění“ v areálu kláštera minoritů? Zhotovitel byl již vybrán, je jím opět firma Stavby-Kamenictví s.r.o. Stříbro. Během letních ěsíců tak dojde k pokračování rekonstrukce.

 … další dotaci (250.000,-) z Plzeňského kraje jsme obdrželi na akci „Úprava veřejného prostranství v části obce Těchlovice - III. etapa“? V započaté realizaci bude pokračovat firma Promonasta. Akce by měla být zrealizována do koce srpna.

 … celý duben se město Stříbro připojilo ke kampani „Česko svítí modře“ na podporu osob s?autismem? Radnice byla osvícena modře a v rámci akce Putování 2017 do Stříbra zavítali i dospělí autisté. Cílem obou projektů je osvěta a přiblížení tohoto tématu lidem.

 

 



Dne 18.05.2017:Bc. Karel Lukeš





Pro reakci na článek musíte být přihlášen

Publikování nebo šíření článků a fotografií ze stribro.cz je bez souhlasu autora zakázáno.
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro