Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 19. dubna 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



Motokrosař Kučeřík opět Sportovní hvězdou Deníku


Mladý závodník obhájil prvenství v anketě čtenářů...

Přišel, viděl, zvítězil. Platilo vloni. Znovu přišel, znovu viděl a znovu zvítězil. Tak jde čas v anketě Sportovní hvězda Deníku. Tím opakujícím se vítězem je Dominik Kučeřík, motokrosař. Galavečer každoroční ankety Nejlepší sportovec Tachovska 2016 se konal na zámku v Boru ve čtvrtek 2.2.2017.

Talentovaný mladík ze Stříbra má za sebou povedenou přestupní sezónu. "Domča" v ní přeskočil do silnější kubatury 65 ccm a na stroji KTM si dojel pro vítězství v seriálu jihočeského krajského přeboru. Za dobrou práci si jezdec reprezentující tým Autoservis Kučeřík vysloužil nominaci mezi nejlepší sportovce Tachovska roku 2016. Tak rozhodli regionální sportovní funkcionáři. Zaplněný sál borského zámku při prezentaci úspěchů uznale tleskal začínajícím i zkušeným zástupcům rozličných disciplín. Mezi hrdými gratulanty nechyběl ani stříbrský starosta Bc. Karel Lukeš.

Z nejlepších sportovců si v minulých týdnech mohli čtenáři Tachovského deníku vybrat svoji Sportovní hvězdu Deníku 2016. A jejich volba padla na juniorského terénáře Dominika Kučeříka. Přestože je benjamínek a v regionu držíme palce poměrně početné skupině kvalitních motokrosařů rozmanitých výkonnostních a věkových kategorií, dokázal Domča zaujmout a získat hlasy od čtenářů oblíbených regionálních novin. Věřme, že nová sezóna 2017 bude také úspěšná.

Foto: Jindřich Sýkora (Tachovský deník)





Dne 04.02.2017:Ing. Miroslav Šimek





Pro reakci na článek musíte být přihlášen

Publikování nebo šíření článků a fotografií ze stribro.cz je bez souhlasu autora zakázáno.
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro