Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 20. dubna 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



Informace z radnice 01/2017


Víte, že…

... stříbrští sportovci mají nové street workoutové hřiště? Pod garážemi v Dukelské ulici byla instalovaná konstrukce pro venkovní cvičení a posilování. Návrh, jak by sestava měla vypadat, vzešel přímo od sportovců. V jarních měsících bude veřejné představení tohoto druhu sportu.

 
… projekt Bezpečností dobrovolník pokračuje dalšími aktivitami? Naši dobrovolníci besedovali se seniory, ve stříbrském gymnáziu i v základní škole.
 
… ve spolupráci s Městkou policií dobrovolníci také kontrolovali zaparkované automobily? Řidiči byli upozorňování, že auto není trezor a neměli by nechávat v autě cennosti.
 
… byl zahájen provoz ledové plochy? Chlazení funguje, máme za sebou první hokejové zápasy i tréninky malých Buldoků. Veškeré informace naleznete na www.stribrskyzimak.cz
 
… nový velitel služebny MP Vítězslav Bednář úspěšně složil zkoušku a zapojil se tak do činnosti Městské policie? Držíme mu palce, aby se mu jeho plány a vize povedlo naplňovat.
 
…vyprodaný prosincový koncert Jarka Nohavici udělal pomyslnou tečku za koncertním vyžitím v KD? V roce 2016 si přišli na své příznivci všech žánrů. Jen pro připomenutí jsme v průběhu letošního roku ve Stříbře přivítali kapely Kryštof, Slza, Arakain, Dymytry, Mandrage, Alkohol, Walda Gang a např. Moniku Absolonovou. Již v únoru do Stříbra zavítá další známa kapela Škvor.
 
… Stříbrští dobrovolní hasiči dostali nový dopravní automobil, na který přispělo město Stříbro, MV ČR a Plzeňský kraj? Oficiální předání proběhne v lednu v rámci výroční schůze.
Přejeme spoustu kilometrů bez nehod a šťastné návraty z výjezdů.
 
… Dům s pečovatelskou službou již tradičně v předvánočním čase navštívily děti z mateřské školky? ro naše babičky a dědečky si připravily pásmo básniček, písniček a také drobné dárky. Za město Stříbro seniorům popřál krásně Vánoce a hodně zdraví starosta města. Dětem z MŠ a jejich učitelkám moc děkujeme za milé vystoupení.


Dne 17.01.2017:Bc. Karel Lukeš


19.01.2017 - 11:52:53
georges - Děkuji za informaci.
17.01.2017 - 12:18:20
Tubarao - http://www.mustribro.cz/program_rozvoje/index.php Veškeré informace k Programu rozvoje naleznete na uvedeném odkazu a bude ti i v lednovém zastupitelstvu.
17.01.2017 - 10:20:14
georges - Kde prosím najdu výsledky ankety přání a spokojenosti občanů Stříbra...jmenovalo se to jinak,ale přesně si nepamatuji.Děkuji.



Pro reakci na článek musíte být přihlášen

Publikování nebo šíření článků a fotografií ze stribro.cz je bez souhlasu autora zakázáno.
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro