Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 26. dubna 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



Studentská firma SoftRoad ze Stříbra přichystala vánoční překvapení Čtyřlístku z Plané




S třídou jsme dlouho přemýšleli nad tím, že by bylo hezké někomu udělat radost. Rozhodli jsme se se svou studentskou firmou SoftRoad uspořádat Vánoční sbírku pro dětský domov. Sbírali jsme hračky, plyšová zvířátka a oblečení. Po nastřádání dostatečného množství jsme věci zabalili a dárky předali dětskému domovu v Plané. Vidět úsměv dětí byl pro nás  ten nejhezčí vánoční dárek. Celou vánoční sbírku jsme zdokumentovali, kdo by měl zájem, po zadání hesla ,,Vánoční sbírka OA3' na serveru YouTube může shlédnout naše video. Všem moc děkujeme za pomoc a našemu pedagogickému sboru děkujeme za vstřícnost.
 
Studenti OA3 - Gymnázium Stříbro
 
 
Děkovný e-mail:
 
Vážený pane řediteli, 

rádi bychom touto cestou poděkovali studentům  Vaší školy a studentské firmě Soft Road za dárky, které do našeho domova přivezly  v předvánočním čase studentky  3. ročníku Obchodní akademie. Děti měly z dárků velkou radost a díky Vašim studentům byly jejich Vánoce určitě veselejší. 

Nápad studentů i jejich aktivita, kterou museli vynaložit, aby nápad zrealizovali, si jistě zaslouží uznání. Největší odměnou byly zřejmě studentům zvědavé pohledy "našich" dětí a jejich radost, když konečně dárky rozbalily. Nicméně si myslím, že studenty jistě potěší, když se o jejich aktivitách dozví  také vedení jejich školy, proto jsem se rozhodla, Vás oficiálně informovat o této dobročinné studentské akci.

Ještě jednou tedy velké díky studentům zapojeným do této akce a Vaší škole přeji více takových studentů, kteří nejsou lhostejní k osudu dětí v dětských domovech. 

S pozdravem a přáním pěkného dne 


Mgr. Lenka Kompánková
Dětský domov Čtyřlístek, Planá 
Zámecká 853
348 15 Planá 




Dne 16.01.2017:Mgr. Zuzana Kalčíková





Pro reakci na článek musíte být přihlášen

Publikování nebo šíření článků a fotografií ze stribro.cz je bez souhlasu autora zakázáno.
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro