Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 18. dubna 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



Lednová nabídka stříbrského kina je nabitá akčními scifi filmy


Kdy jste byli naposledy v kině? Je na čase znovu vyrazit!

V lednu 2017 je návštěva stříbrského kina mimořádně přitažlivá...a to především díky 3 akčním scifi filmům. Které to jsou?

Assassin’s Creed (promítá se v úterý 10.1. v 17 hodin)

O čem vypráví akční, dobrodružný, sci-fi film Assassin’s Creed?

Usvědčený vrah Callum Lynch (Michael Fassbender) je nedobrovolně vysvobozen z cely smrti jen proto, aby se stal součástí staletého boje mezi asasíny, templáři a španělskými inkvizitory. Jeho novým vězením se stává tajné zařízení Abstergo vybavené revoluční technologií Animus, která odhaluje v lidské DNA genetické vzpomínky a tím umožňuje vrátit se a prožít vzpomínky předků, které byly dosud ztracené v minulosti. Callum se díky Animusu propojí se svým prapředkem žijícím v Granadě a Seville v období španělské inkvizice v 15. století. Jmenuje se Aguilar de Nerha a je členem bratrstva asasínů, které už několik století vede skrytou válku s řádem templářů, svým odvěkým nepřítelem. Tajná organizace asasínů se zavázala chránit svobodnou vůli lidstva a snaží se zabránit tomu, aby se templáři s pomocí inkvizice zmocnili mocného artefaktu nazývaného Jablko Ráje. A právě tento artefakt je podle přesvědčení templářů nástrojem k ovládnutí celého světa.

Pasažéři (promítá se v pátek 13.1. v 19 hodin)

žánr: Sci-Fi / Dobrodružný

Při rutinní vesmírné cestě k novému domovu jsou dva hibernovaní pasažéři kosmické lodi následkem poruchy probuzeni o 90 let dříve, než bylo plánováno. Zatímco se Jim (Chris Pratt) a Aurora (Jennifer Lawrence) smiřují se skutečností, že budou nuceni prožít zbytek života na palubě luxusní lodi, zjišťují, že mezi nimi vzniká cosi více než přátelství...až do okamžiku, kdy odhalí, že se celá loď ocitá v obrovském nebezpečí. Jim a Aurora jsou teď těmi jedinými, kdo může zachránit životy 5000 spících pasažérů.

Resident Evil: Poslední kapitola (promítá se ve čtvrtek 26.1. v 17 hodin)

žánr: Akční / Horor / Sci-Fi / Thriller

Film přímo navazuje na události snímku Resident Evil: Odveta. Alice (Milla Jovovich) jako jediná přežije klíčový střet s nemrtvými, který měl rozhodnout o osudu lidstva. Nyní se Alice musí vrátit tam, kde celá katastrofa začala - do podzemního komplexu Hive v Raccoon City, kde společnost Umbrella Corporation hromadí své síly a chystá finální útok proti posledním hrstkám lidí, kterým se apokalypsu dosud podařilo přežít.

Na závěr přidám tip na ještě jeden akční kousek: xXx: Návrat Xandera Cage (neděle 29.1. v 19 hodin)

Tak na který film vyrazíte? ;-)

PS: zde si můžete prohlédnout kompletní program kina na leden 2017.



Dne 04.01.2017:Bc. Jan Vavřička, MBA





Pro reakci na článek musíte být přihlášen

Publikování nebo šíření článků a fotografií ze stribro.cz je bez souhlasu autora zakázáno.
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro