Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 25. dubna 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



Úspěchy fotbalové přípravky TJ Baník Stříbro




Do podzimní části sezóny vstoupili hráči starší přípravky FO Baníku Stříbro ve skvělé formě. Tréninky pod vedením trenérů Luboše Zaorala a Jindřicha Jareše se odrazily v zápasech a turnajích.

Kluci hrají soutěž OP Tachov a ve své kategorii všechny zápasy vyhráli, prohru mají na svém kontě pouze jednu, a to s týmem Tachov „A“. Přestože tento zápas prohráli, nutno podotknout, že zápas to byl herně vyrovnaný, jen stříbrští kluci neuměli proměnit tolik šancí jako soupeř.

První listopadový víkend vyrazili kluci na turnaj do Karlštejna, kde se umístili na 4. místě z celkového počtu osmi mužstev. Čtyři výhry, jedna remíza a dvě prohry jsou důkazem toho, že kluci hráli pěkný a kvalitní fotbal. Nutno vyzdvihnout Ivana Šetlíka, který si domů odvezl cenu pro nejlepšího hráče turnaje. Nejvíce gólů vstřelil za stříbrské mužstvo Jaroslav Velich, který skóroval 4x.

Poslední listopadový víkend se kluci zúčastnili prvního kola turnaje starších přípravek ve Štěnovicích, kde se prozatím umístili na krásném druhém místě. Z pěti zápasů mají na svém kontě jednu prohru a čtyři výhry. Ještě je čekají dvě kola, tak jim držme palce :).

Podzimní část sezóny zakončí hráči starší přípravky ve sportovní hale, kde si vyslechnou hodnocení svého trenéra, zahrají si bowling a trošku se odreagují od fotbalových „starostí“.

L. Vykoupilová





Dne 28.11.2016:Ing. Miroslav Klauber


29.11.2016 - 04:40:28
llucciass - Dobrý den, k článku jsem přikládala fotografie, je možné je také vložit?



Pro reakci na článek musíte být přihlášen

Publikování nebo šíření článků a fotografií ze stribro.cz je bez souhlasu autora zakázáno.
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro