Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 16. dubna 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



Poděkování panu Berounovi




Jako místostarosta města jsem od vás voličů chtěl hlas proto, abych mohl přispět svými zkušenostmi ke změně našeho krásného města s mnoha historickými památkami. Nakonec jsem od vás dostal mandát tak silný, že mohu vykonávat uvolněnou funkci místostarosty města a účastnit se tak denně hospodaření města.

Moc mne mrzí, když musíme vynakládat nemalé finanční prostředky za odstraňování následků vandalismu, které bychom mohli použít na jiné projekty, které by více prospěly většině obyvatel.

Na straně druhé mi však dodávají energii lidé jako jste právě Vy. Příhoda ze dne 22.08.2016, kdy jste bez ohledu na své pohodlí okamžitě příkladně zasáhl, když jste viděl, jak zahraniční řidič poškodil náš společný majetek města na Masarykově náměstí a chystá se ujet, mě potěšila. Vaše rozhodnost a odvaha zajistila, že škoda města nakonec byla viníkem uhrazena. Moc si cením takových občanů.

Pane Beroune, moc děkuji za pomoc při ochraně našeho společného majetku. Věřím, že budete pozitivním příkladem dalším spoluobčanům a bude přibývat podobných situací, kdy nám i jiní spoluobčané pomohou dle svých možností v našem společném díle za město Stříbro krásnější.

Místostarosta města Stříbra
Martin Záhoř, v.r.



Dne 26.08.2016:Jan Vačviric


29.08.2016 - 06:04:59
lucias - Škoda, že lidí, kteří si všímají svého okolí, není v dnešní době více ...
26.08.2016 - 14:14:43
onza - Dobrá zpráva.



Pro reakci na článek musíte být přihlášen

Publikování nebo šíření článků a fotografií ze stribro.cz je bez souhlasu autora zakázáno.
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro