Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 29. března 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



Informace z radnice 08/2016


Víte, že…

… přes léto probíhají stavební akce a opravy hned v několika lokalitách? Prosíme občany a návštěvníky, aby v místech, kde tyto práce probíhají, dbali zvýšené opatrnosti a respektovali značení a omezení. 

… v plném proudu je rekonstrukce Kostelního náměstí, na kterou bude dále navazovat ulice Jiřího z Poděbrad?

… probíhají opravy děr a výtluků v komunikacích po celém Stříbře? Pokud by někde zůstaly hromádky nečistot, které se zametaly před nástřikem, dejte nám vědět, abychom zajistili jejich uklizení.

… v červenci byly zahájeny práce na opravách hradeb v parku? Samotná oprava bude probíhat až do příštího roku.

… ještě před zahájením oprav hradeb v parku zhotovili pracovníci Lesů města Stříbra v části parku nové dřevěné zábradlí? Provedení a umístění bylo konzultováno s Ing. Damcovou (projektantka revitalizace parku) a zajistí vyšší bezpečnost chodců v dané lokalitě.

… přívalové deště, které zasáhly Stříbro a okolí, způsobily škody především v oblastech zatopených sklepů, ucpaných kanálů a znečištění komunikací? Pracovníci Správy majetku města Stříbra již v některých místech provedli úpravy a opravy kanálových vpustí tak, aby, pokud by podobná situace opět nastala, voda mohla lépe odtékat.

… následky dešťů pomáhala odstraňovat i těžká technika Hasičského záchranného sboru ze Zbiroha? Profesionální hasiči odstraňovali vyvrácené stromy, které spadly do řeky a v případě povodní by byla ohrožena čistírna odpadních vod.

… „Boží muka“ v Milíkově se dočkala opravy? Plzeňský kraj přispěl městu Stříbru částkou 10.000Kč a léty a zemědělci poškozený křížek, ze kterého zbylo jen torzo, se tak dočkal své opravy a již hrdě stojí nad Milíkovem (viz. foto). 

… o prázdninách nezahálí ani naše příspěvkové organizace? Mimo jiné v ZŠ Gagarinova probíhá rekonstrukce podlahy v tělocvičně, v ZŠ Mánesova se natírá část oken, renovují WC a např. v ZUŠ se opravují podlahy.   

 

Milí spoluobčané, milé děti,

 

užijte si poslední dny prázdnin dle svých představ. Léto a letní čas poskytuje spoustu možností k výletům, hrám a návštěvám různých kulturních akcí i míst.

 

Dovolte mi popřát Vám, ať se Vám na cestách za poznáním a kulturou líbí a vždy se v pořádku a rádi vrátíte do našeho města.  

 

Bc. Karel Lukeš – starosta města





Dne 18.08.2016:Bc. Karel Lukeš





Pro reakci na článek musíte být přihlášen

Publikování nebo šíření článků a fotografií ze stribro.cz je bez souhlasu autora zakázáno.
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro