Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 26. dubna 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



Prvenství vybojoval Debakl.


Nohejbalový turnaj trojic

Již 18. ročník nohejbalového turnaje O pohár města Stříbra proběhl na nohejbalových kurtech ve Stříbře. Organizátorům přálo počasí, přihlášená družstva se dostavila včas a tak úderem deváté hodiny mohl turnaj začít. Deset týmů bylo rozděleno na dvě skupiny. Z každé skupiny postoupili do finálových bojů účastníci umístění na prvních třech místech a jejich vzájemné zápasy se dále započítávaly. Zbývající týmy hrály soutěž útěchy o 7. až 10. místo. Z první skupiny postoupili do finále Studánka, Tolarovci a Pískovna. Z druhé je doplnili  Debakl, Tachov a Kozáci. Již ve skupinách se rýsovali favorité. Skupinu A vyhrál suverénně tým Studánka, jeden z favoritů turnaje, který se ve skupině prosazoval perfektní sehraností týmu. Do finále se těsně nedostalo překvapení turnaje, dobře hrající tým Severka. V druhé skupině byl nejlepší Debakl, který překvapivě porazil největšího papírového favorita turnaje Tachov. Tyto dva týmy doprovodili do finále Kozáci, kteří ve skupině sebrali bod i Tachovu.

  Ve skupině útěchy pokračovala Severka v dobrých výkonech ze základní skupiny a vyhrála finále B. Na druhém místě skončil tým Squash, třetí Koulka a na čtvrtém místě se umístila Plzeňka. Rodinný tým Petřinů bojoval, ale byl hendikepován zraněním lídra týmu, a mladíci ho nedokázali na síti nahradit.
Finálové boje nabídly divákům kvalitní nohejbalovou podívanou. Debakl na úvod porazil Pískovnu 2:0. A k celkovému vítězství mu poté stačili dvě remízy se Studánkou a s Tolarovci. A tak po dlouhé době zůstalo zlato na Baníku ve Stříbře. Studánce se ve finálové skupině již tak nedařilo a v zápase o druhé místo hladce s Tachovem 0:2 (7:20) a skončili na třetím místě. Bramborovou medaili získal rodinný tým Tolarovci. V souboji o pátou příčku mezi Kozáky a Pískovnou zvítězili 2:0 veteráni z Pískovny, kteří zúročili v posledním zápase kvalitní pitný režim. Turnaj se uskutečnil za finanční podpory města Stříbra.

Po druhém turnaji Tachov OPEN 2016 vedou tabulku K. Oktábec a A. Větrovský se shodným počtem 55 bodů. Příští turnaj Tachov Open se uskuteční  ve Svojšíně 23. 7. 2016 od 10.00 hod.

Komentář Karel Oktábec (Tachov): "Dneska se mi v turnaji nedařilo. Je to tím, že poslední dobou jsem vůbec nehrál, ale nakonec s druhým místem jsem spokojený. Ve vítězném mužstvu podal výborný výkon Míra Nozar. "

Finále A
  1. Debakl (Z. Budek, K. Budek, M. Nozar, D. Nozar) - 8 b.
  2. Tachov (Oktábec, Větrovský, J. Košťál) 6 b.
  3. Studánka (Marcínek, R. Ulmon, Haník) 6 b.
  4. Tolarovci (A. Tolar, L. Tolar, O. Tolar, P. Tolar) 4 b.
  5. Pískovna (Beneš, Urban, Klauber) 3 b.
  6. Kozáci (Krcho, Kozák, Šesták) 3 b.
 
Finále B
  1. Severka (Matějka, Truc, Kůska) 5 b.
  2. Squash (M. Budek, Kroutil, Dedek 4 b.
  3. Koulka (K. Ulmon, Kasal, J. Košťál ml.) 2 b.
  4. Plzeňka (L. Petřina, L. Petřna ml., J. Petřna) 1 b.

 

Foto z turnaje



Dne 15.07.2016:Ing. Miroslav Klauber





Pro reakci na článek musíte být přihlášen

Publikování nebo šíření článků a fotografií ze stribro.cz je bez souhlasu autora zakázáno.
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro