Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 20. dubna 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



NOC Kostelů 12.6.2020, ve Stříbre bohužel nebude... FOTO


V Meditační zahradě( Památník zla) plk. Luboše Hrušky v Plzni Doudlevcich Určitě bude.. Jazzový koncert skupiny JAZZINDUSTRY 20—22hodin..

Je to potvrzené, NOC Kostelů  úžasná každoroční akce pro milovníky neobyčejných duchovních zážitků se  určitě koná v Meditační zahradě(Památníku zla) s přilehlou kaplí Maxmiliána Kolbeho, v Plzni Doudlevcich. Jedna se o zahradu  již zesnulého politického vězně komunistického režimu pana plukovníka Luboše Hrušky. Program začíná v 19 hodin, od 21.15 bude noční nasvícení zahrady, úžasný zážitek,  snad bude i tradiční jazzový koncert od 20h,ktery už je potvrzený. Nádherné rozkvetla zahrada s monumentální křížovou cestou, zastavením, zákoutími a jezirky  je ovšem k vidění již nyní denně od středy do neděle včetně ..

Nejbližší okolní kostely mají otevřeno  s programem třeba v Kladrubech a to i v klášteře , další info viz NOC KOSTELU. cz

-------------------

Protože potřebný déšt trošku poničil kvetoucí zahrádky a zahrady pojdme se podívat do Meditační zahrady ještě před příchodem Medarda, tedy v plném květu. Všiml jsem si náhodou okolních zahrad, no popravdě nevzkvétají. Tahle ano. Ona ale víte, nedělá radost jenom svému majiteli, ona rozdávává radost všem, kdož přijdou pobejt. Zahrada kam ukryl pan Luboš Hruška všechen svuj bol z komunistického pronásledování, zároveň vydává svá nádherná květenství a pozitivní energii cítíte všude okolo sebe stejně jako tu vůni květů..





Dne 12.06.2020:Jan Picka





Pro reakci na článek musíte být přihlšen


Publikování nebo šíření článku a fotografií ze stribro.cz je bez souhlasu autora zakázáno.
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro