Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 29. března 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



Milion chvilek ve Stříbře


Demonstrace za demokracii a demisi Andreje Babiše byla včera ve Stříbře

Stříbro se včera 16.12. 2019  v 18 hodin připojilo k více než 200 městům v celé České republice k demonstracím za svobodu a demokracii a také za demisi českého premiéra Adreje Babiše, pořádaným sdružením Milion chvilek. Účastníci demonstrace se sešli na stříbrském Masarykově náměstí u morového sloupu. Pořadatele překvapila účast demontrantů, jichž bylo okolo stovky, všech věkových kategoriií.Vystoupila zde řada řečníků, zejména mladé generace, ale také třeba chartista Petr Kahovec, jež přečetl mimo jiné i zdravici plzeňského hejtmana Josefa Bernarda. Na samý závěr závěr všichni společně zazpívali hymnu České republiky Kde domov můj...

Organizátoři také pozvali  na čtvrteční ( 19.12 v 18hod) demonstraci do Plzně na centrální náměstí. 



Dne 17.12.2019:Jan Picka


19.12.2019 - 08:53:25
Marek_Matúš - Místo hádání se o něco tak subjektivního jako je pravda by bylo lepší se spojit a raději protestovat za svobodu slova. Požadovat zrušení těchto nesmyslů: § 355 Hanobení národa, rasy, etnické nebo jiné skupiny osob § 356 Podněcování k nenávisti vůči skupině osob nebo k omezování jejich práv a svobod § 403 Založení, podpora a propagace hnutí směřujícího k potlačení práv a svobod člověka § 404 Projev sympatií k hnutí směřujícímu k potlačení práv a svobod člověka § 405 Popírání, zpochybňování, schvalování a ospravedlňování genocidia Ona ta svoboda slova buď je, nebo není, a u nás zatím ani být nemůže. Bez svobody slova se dál nepohneme. To je nejdůležitější pilíř, od kterého se vše ostatní odráží. V mnoha případech historie nám těchto pár paragrafů zabraňuje v tom říci, že král je nahý. Přestaňte být otroky, začněte myslet. Neexistuje nic jako nezpochybnitelné dogma. Vím, že to není pohodlné a dost často to i bolí, ale stojí to zato! Všem přeji krásné Saturnálie a závěr roku.
19.12.2019 - 07:15:53
karel - Už je to opět tady,kdo nemá názor jako pan Onza,tak má názor špatnej.S pozdravem Karel Macháček
18.12.2019 - 18:36:07
onza - Milý pane Obcanagu, nechci odpovídat na každý příspěvek,ale protože se známe, tak přeci.Podle policejních statistik je to opravdu nic.Ale zjištoval jsem si jak to bylo jinde.Násobně větší Domažlice taktéž stovka lidí, nebo 40titisícový Beroun 300, takže Stříbro dobrý..Možná nešlo z muzea mnoho těch lidiček, žádná akce tam totiž 16.12 nebyla,ale i kdyby je to fuk, Ti co tam přišli neměli strach a tohle tvrzení je muže urážet.Ano, lidé se pořád bojí, je to stejné jako za bolševika.. Mimochodem je nutné aby to tady zaznělo: demonstrace nebyla proti Žádné politické straně,ani proti hnutí Ano,ani proti vedení města, může Vám to potvrdit i člen městské rady, který tam byl. Ve vedení města máme slušné pracovité lidi, važme si jich není to tak samozřejmé.. víte nemám rád manipulace,ani v osobním ani ve veřejném prostoru.Ti lidé co na demonstraci přišli byli stateční a určitě nešli náhodou kolem, když tam vydrželi skoro hodinu..Jinak sportu zdar a těším se až se zase uvidíme někde na trase.Ste fakt dobrej..
18.12.2019 - 17:54:15
Hanička - Milý Honzíčku, když vidím tu hysterickou a nenávistnou kampaň ze strany Milión chvilek, tak se opravdu bojím podepsat. Je mi to samotné líto. Mimochodem do důchodu mám ještě daleko.
18.12.2019 - 13:04:12
Obcanag - Hm ,stovka lidí . Málo nebo spíše nic, vzhledem k tomu kolik obyvatel má Stříbro. A je v podstatě jedno , jestli jim vadí klima,ohňostroj či Babiš. A mnoho těch lidiček možná šlo z muzea kde se něco konalo. A proč se podepisovat či hned ukazovat . Hezké svátky všem bez rozdílu věku,politické příslušnosti.
18.12.2019 - 10:49:12
onza - Milá Haničko, Váš anonymní příspěvek je ukázkovým příkladem DEZINFORMACE, hnutí, jehož nejsem členem,(je to hnutí mladých)uznává výsledky voleb a nikdy nezaznělo jejich zpochybnění! Demokracie není jenom o manipulovaných volbách jednou za 4 roky. Je to o svobodě slova, názoru, o svobodě shromažďování o svobodě říci, že trestně stíháný premiér v obřím střetu zájmů velmi velmi poškozuje Českou republiku, vo tom to je. Zdravím Vás a přeji ať si ve zdraví užijete důchod a také hezké vánoční svátky. Jo zkuste příště se podepsat uvidíte, že to není nic těžkého. S úctou Honziček........ děkuji za příspěvek panu Matúšovi, který se vždy podepíše, vážím si toho, mějte hezké vánoční dny..
17.12.2019 - 21:52:22
Hanička - Jakápak demokracie, když se neuznávají výsledky demokratických voleb? Je to vše šaškárna.
17.12.2019 - 20:44:15
Marek_Matúš - Demonstrujete proti špatnému cíli. Zkuste se zamyslet nad tímto: http://blog.aktualne.cz/blogy/benjamin-kuras.php?itemid=13988 Babiš je jen produkt dnešní doby, až bude zájem o jiný, bude nahrazen. Ve své podstatě není pozitivní ani negativní. Milion Chvilek = Kalousekjugend.



Pro reakci na článek musíte být přihlšen


Publikování nebo šíření článku a fotografií ze stribro.cz je bez souhlasu autora zakázáno.
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro