Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 29. března 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



MX: 72. sezóna přinese 3 závody


Terén sv. Petra zná program roku 2019...

Stříbrský motokros v minulých sezónách vydařeně oslavil svá kulatá jubilea, ale pokročilý věk pochopitelně neznamená, že by se měl zastavit provoz na Terénu sv. Petra. Ba právě naopak, jedeme dál ve vysokém tempu! Letos uspořádá AMK Stříbro trojici podniků, které budou opět patřit k tomu nejlepšímu, čeho se motoristický fanoušek dočká v širokém regionu. Ale nejen pravověrní vyznavači motocyklů jsou u nás „na terénu“ vítáni. Místní klub se vždy snaží nabídnout takovou pestrost programu a služeb, aby se svatopetrská kotlina proměňovala během závodů na centrum zábavy a motokros byl akcí nejen sportovní, ale i společenskou.

V roce 2019 „to rozjedeme“ hned zjara v neděli 7. dubna úvodním dílem Západočeského poháru. Po sólo-motocyklech se přeorientujeme na speciální stroje. V neděli 26. května u nás projedou „peklem Západu“ sajdkáry a čtyřkolky během svého republikového šampionátu. Pořadatelé navíc tajemně hlásí, že podnik vyšperkují dárkem pro fanoušky... Závěrem sezóny poté přijde podzimní klasika v podobě finále Západočeského přeboru. Tento závod v neděli 29. září bude zároveň klasifikován do přeboru středočeského. Pochopitelně to bude klání na velké trati, takže odvážní motokrosoví rytíři si budou muset poradit i s hladovou „stříbrskou bestií“!

Pořadatelé z AMK Stříbro srdečně zvou k návštěvě. Sledovat nás můžete také na Facebooku anebo webových stránkách www.amkstribro.cz.



Dne 16.02.2019:Ing. Miroslav Šimek





Pro reakci na článek musíte být přihlšen


Publikování nebo šíření článku a fotografií ze stribro.cz je bez souhlasu autora zakázáno.
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro