Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 29. března 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



é é ťé


aněb, Ostrověcké huďební léťo 2018 místních koček..

Nedávno jsme jeli kamsi na Klatovsko. Bylo už pozdní dopoledne, obídek si dáme cestou, jsou tam hospůdky,kde výborně vaří jaksi podomácku.. v první hospůdce zavřeno,asi maj zavírací den,ale je pátek?..v druhý hospůdce zavřeno,cedule sklad pneumatik, ve třetí holičství, ve čtvrtý.. no hladoví jako vlci jsme dorazili do Klatov..

EEŤé pár čísel: výnos 4.7 miliardy hm, podíl navýšení DPH 1,23% hmm, celkové příjmy státu českého 1274 miliard hmm, celkový státní dluh nakaždýho 140 tisíc (x 10 mil=1400000000000czk stále se zvyšuje..) , no nechme čísel.. pojďme k nám na Tachovsko do roku 2016..

Ostrovecké hudební léto roku 2016 bylo no, úžasné. Tihle lidičky pod Vlčákem, to nejsou žádní miliardáři,ani milionáři,ba ani stotisíckáři, tohle jsou ti obyčejní prostí lidé, žijící zde v pohraničí Tachovska, jejich měsíční příjmy jsou skromné, bojují s konzumismem ( ne s komunismem) jak se dá, však to mnozí znají,ale děcka do školy chodějí, vobdivujíce mobiláky,značkovačky a jiné mačky..jednou za čas se sejdou na prostý vobyčejný zábavě, žádný prostřený švédský stoly a drahé chlastivo, žádné řehtání a mlaskání miliardářů z daňových rájů sem nedoléhá, tady se vytočí pár piv místní provenience a vopečou se vobyčejné klobásky a zahraje k tomu místní kapela skoro zadarmiko, však také hraje pro přátele a kámoše..Užasná atmosféra, byl jsem tenkráte stejně jako mnozí další příchozí dojatý touhle skvělou milou atmosférou Ostroveckýho hudebního léta roku 2016..

Ostrovecké hudební léto 2018 už vlastně nebylo. Žádné se nekoná. Hospůdka zavřená. Podium zarůstá a zarůstá.

Ostrovecké é é ťé.

Tak mňau a čau  au.

------------------

Ale abychom si dobře rozuměli. EET je vlastně dobrej nápad. Ale jaksi po česku jakjinak zmršenej. Zničil subkulturu venkova. Venkovská hospoda to není jen pár tatíků co si vypijou. Vesnice ta žije v hospůdce, pokud žijete, nebo jste žili na venkově jistě mi rozumíte. Přitom je to tak jednoduché, je to vlastně jedno slovo. Paušál. Ale to by to EET nesměli zavádět miliardáři. Prd jim záleží na těch vobyčejnech lidech nejenom v kraji pod Vlčákem.

 





Dne 22.09.2018:Jan Picka


03.10.2018 - 19:00:48
onza - Nedávno jsem je potkal.-Maťáky-. Všicki pracujou jsou to dříči a staraj se vo své rodiny. Nepotřebujeme žádné pracovní lágry ani žádné rasistické výlevy nejvyššího představitele státu...



Pro reakci na článek musíte být přihlšen


Publikování nebo šíření článku a fotografií ze stribro.cz je bez souhlasu autora zakázáno.
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro