Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 29. března 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



Čapí hnízdo.


čau lidi

Někdy stačí jenom málo, jedete a díváte se kolem, říká se tomu kochání. Někdy stačí, když se na nejbližší křižovatce otočíte a vrátíte se. Vrátíte se, no do pohádky..

v týdle pohádce objevíte kouzelnýho dědečka. Dědu plnýho životního elánu, plnýho energie, plnýho nápadů. Dědečka, jehož fantazie nezná mezí... všeho nechal, jen pojd dál, jó můžeš fotit, fottˇ si co chceš, pojd ukážu Ti našeho hastrmana,  tady je víla Amálka, tedy přistává paragán , jo a támhle, támhle je čapí hnízdo...

..Jeho svět je plný úžasný fantazie, vytvořil si svůj podivně krásný svět plný nápadů, plný metafór a přitom je samej fórr, nemůžeš čekat že Ti někdo pomůže, že se vobjeví nějakej spasitěél, kterej za Tebe vodžije Tvůj a to prosím několikrát zopakovál, kerej za Tebe vodžije Tvůj jedinečnej život, jenom na Tobě -chlapče fotografickéj záleží jakej bude Tvůj život nikdo a to Ti vopakuju nikdo Tě nespasí, Ty seš sám sobě spasitěélem, každej to ale chlapče nechápe, lidi sou zničení totalitou ted zrovna totálkou spotřeby, všecko je to k ničemu.., hele co je tohle uhodněš to? hele dam tam k tomu todle a co vidiš?, tady tečka tady tečka a máš vočka, a tady háček hele mráček.. jo uhod si to, tady to máš vodemně na památku jo a klido si to vybarvi..

nebyl k zastavení pořád nový a nový překvapení , nebyl k zastavení tam někde v dáli, ve zhmotnělé pohádce zvané Roudná..

----------------

ač se to nezdá,pohádkovému dědečkovi je pouhých 76 roků.Když jsem tam byl zrovna s babičkou betonovali jezírko pro ještě nenarozené vodní víly. Někteří je považují za blázny a jiní je obdivují..

..tyhle Lidi fakt miluju a vobdivuju. Mimo fantazie a tvůrčího elánu mají totiž něco, něco co jde napříč barvou pleti, světonázory i náboženstvími, mají pozitivní myšlení, jo a nemusí to býti zrovna umělci..

Tak hezký den a čau lidi.

 





Dne 12.08.2018:Jan Picka





Pro reakci na článek musíte být přihlšen


Publikování nebo šíření článku a fotografií ze stribro.cz je bez souhlasu autora zakázáno.
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro