Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 29. března 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



Princezny a kardanka


. . .

Svojšín(sko) je rájem pro cyklisty. Svojšínský zámek je opravdickou cyklistickou oázou. Jo, a svojšínské princezny už zase květou ( Magnolie), svět zdá se, je ještě vpořádku... Kafé zámek má zatím otevřeno jen o víkendech, ale skvělá káva, milá a ochotná obsluha určitě stojí za návštěvu. Vzorně upravené zámecké zahrady, posezení v romantickém prostředí Vám jistě zpříjemní víkendové dny... v kraji pod Vlčákem můžete také zadarmo absolvovat  cyklokurzy techniky, kdy je k vidění například kardanová hřídel obrovitého kamiónu..

Jo, říkáte že kolo nemáte, tak to rychle napravte, objevíte jinou krásnou dimenzi Vašeho bytí, kdo nejel na kole, jakoby nebyl !! Objevíte krásu přírody, uslyšíte zpívat ptáky, uvidíte kvetoucí keře a co teprve Vaše klouby a srdíčko! Jo a žádnej smradd..

------------------

Ta stará svojšínská fara, bydlící ve staré farní zahradě má pořád neopakovatelné kouzlo starých časů. Kdo z Vás měl tu vzácnou příležitost jí navštíviti zevnitř, třeba když se tam vzácně slouží mše svatá jako by se ocitl v jiném světě a tenhle stroj času ve Vás zanechá nesmazatelné zážitky Vašeho bytí..





Dne 18.04.2018:Jan Picka





Pro reakci na článek musíte být přihlšen


Publikování nebo šíření článku a fotografií ze stribro.cz je bez souhlasu autora zakázáno.
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro