Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 28. března 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



Veletrh JA firem


Dne 13. 12. 2017 reprezetovaly studenstké firmy Dalmekt Design a PureRelax obchodní akademii ve Stříbře na veletrhu studenstkých firem.

Dne 13. 12. 2017 soutěžily firmy třídy OA3 z obchodní akademie Stříbro na veletrhu studentských firem JA firma v Hradci Králové. O nejlepší podnik roku 2017 soupeřila firma PureRelax vyrábějící přípravky do koupele a firma Dalmekt Design zabývající se výrobou krytů na mobilní telefon. Obě firmy se na souboj připravovaly velice pečlivě a prezentovaly se u stánků přímo při prodeji svých výrobků. Zároveň bylo jejich úkolem představit firmu před porotci a prezentovat se v anglickém jazyce v 90 vteřinách před investorem.

Studenti hodnotili všechny nabyté zkušenosti velice kladně a jistě je využijí v rozvoji svých firem. Mladí podnikatelé z firmy PureRelax dodávají: Domů jsme přijeli s krásným pátým místem, novými zkušenostmi a lepší orientací na trhu firem.  Naším cílem bylo naučit se nové věci, zjistit, jak naší firmu vylepšit a jak lépe komunikovat s lidmi a prodávat naše výrobky."

Studenti OA3





Dne 18.02.2018:Kristýna Weilová





Pro reakci na článek musíte být přihlšen


Publikování nebo šíření článku a fotografií ze stribro.cz je bez souhlasu autora zakázáno.
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro