Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 20. dubna 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



Mikulášský turnaj - 20. ročník


Nohejbalový turnaj trojic

Jubilejní 20. ročník Mikulášského turnaje trojic mužů uspořádal v sobotu 2. 12. 2017 nohejbalový oddíl Baník Stříbro. Do turnaje se přihlásilo 9 kvalitních a vyrovnaných týmů. Organizátoři startující družstva zařadili do dvou skupin. Obě skupiny se hrály systémem každý s každým a do finálové skupiny postupovala družstva umístěná na prvních třech místech.
Ve skupině A hrálo pět družstev a od začátku hrál nejlepší nohejbal favorizovaný tým ČIHULE. Ten také tuto skupinu vyhrál. Jediný set ztratil až v posledním utkání s nepostupující Pískovnou. Do finále vítězný tým doplnili Honezovice a Simsoni, kteří se umístili na druhém a třetím místě.

 

 SKUPINA A
1. Čihule (Sušanka, Hrubý, Míšek) 7 b. (7:1)
2. Honezovice (Hirschl, Staněk, Marcínek) 6 b (6:2)
3. Simsoni  (Budek, Holman, Truc) 4 (4:4)
4. Pískovna (Klauber J., Matějka, Linda) 2 b. (2:6)
5. Doubravka (Krcho, Kozák, Ježek) 1 b (1:7)

 

V druhé skupině byly vidět vyrovnanější souboje. O prvním místě ve skupině rozhodl vzájemný zápas, který měli lepší Veteráni a odsunuli na druhé místo Slavoj. Třetím postupujícím do finále byl pořádající Baník.

SKUPINA B
1. Veteráni (Košťál, Oktábec, Klauber M.) 4 b. (4:2)
2. Slavoj (Rolko, Rohlík, Haník) 4 b. (4:2)
3. Baník (Nozar M., Nozar D., Šichtanc 3 b.(3:3)
4. Lišáci (Kalas, Dolejš, Mařík) 1 b (1:5)

 

Do finále postoupilo šest družstev, vzájemná utkání ze základních skupin se započítávala. Tým Čihule již nebyl tak suverénní, dvakrát remízoval, ale náskok ze skupiny si udržel a celkem v pohodě si došel pro celkové prvenství. Ostatní družstva se utkala o ve vyrovnaném boji o zbývající medaile. Na druhém místě se umístil domácí Baník. Veteránům uteklo druhé místo o pouhý jediný míč a zbyla na ně „pouze“ bronzová medaile. Honezovice neobhájili loňské druhé místo a domů si odvezli bramborovou medaili. Na pátém místě skončil můj favorit turnaje Slavoj, který ve skupině dobře začal, ale postupně mu docházeli síly.  

  1.       Čihule 8 b. (8:2)
  2.       Baník 6 b.(6:4)
  3.       Veteráni 6 b. (6:4)
  4.       Honezovice 5 b (5:5)
  5.       Slavoj 4 b. (4:6)
  6.       Simsoni 4 b. (1:9)

 


Tento turnaj byl posledním v seriálu Tachov OPEN 2017. Vítězem se stal poprvé hráč z jiného než tachovského okresu – Jan Sušanka. Ten se zúčastnil tří turnajů a všechny vyhrál a získal 90 bodů. Druhé a třetí místo obsadili veteráni z Tachovska M. Klauber (75 bodů) a Z. Rolko (70 bodů), zejména díky tomu, že se zúčastnili většiny turnajů. Další ročník Tachov OPEN 2018 začíná Vánočním turnajem v Tachově, který se bude zřejmě konat 30. 12. 2017.

Více foto na webu http:\nohejbaltc.elcoplus.cz 





Dne 04.12.2017:Ing. Miroslav Klauber





Pro reakci na článek musíte být přihlšen


Publikování nebo šíření článku a fotografií ze stribro.cz je bez souhlasu autora zakázáno.
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro