Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 29. března 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



Bojovalo se o pohár starosty




Střelecký kroužek DDM Stříbro uspořádal v sobotu 7. 10. 2017 na vlastní kryté střelnici soutěž „O pohár starosty města Stříbra“ ve střelbě ze vzduchové pušky. Soutěže se zúčastnilo 15 členů stříbrského kroužku a 9 střelců ze spřáteleného střeleckého kroužku ze Stoda.

Soutěž byla rozdělena na dvě části. Mladší žáci stříleli ze vzduchové pušky 20 ran vleže a 10 ran na padací terče. Soutěžilo se o medaile a věcné odměny. A kdo patřil mezi nejlepší? Bára Alblová (125 b.), Jindřich Sitta (108 b.), Filip Karvaš (96 b.), Jakub Šafránek (84 b.) a Daniel Regner – Stod (74 b.).

Starší žáci a dorost stříleli ze vzduchové pušky 30 ran polohovou střelbu a 10 ran na padací terče v časovém limitu 2 minut.Střelci v této kategorií obdrželi věcné ceny a vítěz pohár starosty. A kdo byl nejlepší? Martin Kastl (254 b.), Marek Mundil (217 b.), David Bača (216 b.), Milan Marek – Stod (215 b.) a Daniel Hlaváček (198 b.).

Ceny do soutěže zabezpečil starosta města Bc. Karel Lukeš ve spolupráci s vedoucím střeleckého kroužku. Starší střelci a vedoucí kroužku připravili soutěž na dobré organizační a sportovní úrovni, za což patří všem velké poděkování.

Ing. Jaroslav Šimice, Mgr. Klára Kastlová

 

 

 





Dne 12.10.2017:Jitka Slívová





Pro reakci na článek musíte být přihlšen


Publikování nebo šíření článku a fotografií ze stribro.cz je bez souhlasu autora zakázáno.
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro