Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 19. dubna 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



Úspěšní mladí lukostřelci




V sobotu 30. 9. 2017 se v Plzni uskutečnilo 18. Mistrovství ČR v terénní lukostřelbě žactva. Tohoto závodu se úspěšně zúčastnili také zástupci LK Lukostřelci Českého lesa, kteří se připravují v lukostřeleckých zájmových útvarech DDM Stříbro a DDM Tachov a soutěží v divizi holý luk.
Terénní lukostřelba je disciplína spočívající ve střelbě na terče rozmístěné v různých, známých i neznámých, vzdálenostech v různě členitém terénu.
Největšího úspěchu dosáhla Kristýna Mužíková, která ve své kategorii zvítězila a stala se tak mistryní České republiky v terénní lukostřelbě mladších žákyň.
V kategorii mladších žáků se na 2. místě umístil Karel Tříska a na 3. místě Víťa Dvořáček. Čtvrté místo obsadil Daniel Pirožinský.
V kategorii staršího žactva se nejlépe vedlo Denise Hruškové, která obsadila 3. místo. Adam Hájek se umístil na 4. místě.
O týden dříve se ve Voticích uskutečnilo 26. Mistrovství ČR v terénní lukostřelbě dorostu a dospělých. I na těchto závodech měli Lukostřelci Českého lesa své zastoupení. V kategorii kadetek obsadila Tereza Dischingerová 3. místo a Klára Mužíková 4. místo.
Za předvedené výkony zasluhují úspěšní lukostřelci poděkování za vzornou a příkladnou reprezentaci.

R. Mužík

 





Dne 03.10.2017:Jitka Slívová





Pro reakci na článek musíte být přihlšen


Publikování nebo šíření článku a fotografií ze stribro.cz je bez souhlasu autora zakázáno.
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro