Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 26. dubna 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



Vítej zlatý hattricku!!!


Lukáš Tolar získal třetí zlato.

  O posledním prázdninovém víkendu se ve Žďáru nad Sázavou konalo 9. mistrovství ČR v nohejbalu mladších žáků v singlech. Baník Stříbro tam reprezentovali Lukáš Tolar a Ondřej Tolar. Lukáš patří k celorepublikové špičce a letos již získal titul mistra republiky jak ve dvojicích, tak i ve trojicích. O své roli favorita nenechal ani na chvilku pochybovat nikoho z 26 účastníku tohoto mistrovství. S přehledem vyhrál svoji skupinu a ve vyřazovacích soubojích pokračoval až do finále. Tam na něho čekal spoluhráč z reprezentačního výběru Dvořák-hráč Vsetína, ale ani on nenašel slabinu v Lukášově hře a podlehl borci Baníku Stříbro, který tímto vítězstvím získal letos svoji třetí zlatou medaili. Celým turnajem prošel bez ztráty setu.

Lukáše znají dobře i tachovští nohejbalisté, neboť pravidelně nastupuje i v soutěžích dospělých. Hostuje také v dorosteneckém celku karlovarského Liaporu v dorostenecké lize.

    Druhým zástupcem Baníku byl teprve devítiletý talentovaný Ondřej Tolar. Ani on ale nehodlal hrát podřadnou roli outsidera. Mezi vesměs staršími a vyššími hráči ukázal, že mu talent a bojovnost rozhodně nechybí. Dokázal postoupit ze skupiny a vypadl až v boji o postup do čtvrtfinále. Oba hráči Baníku si získali sympatie všech diváků a patří jim poděkování za vzornou reprezentaci.

 





Dne 05.09.2017:Ing. Miroslav Klauber





Pro reakci na článek musíte být přihlšen


Publikování nebo šíření článku a fotografií ze stribro.cz je bez souhlasu autora zakázáno.
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro